Η πλήρης επιβεβαίωση και η συνέχεια

Το Contgra.gr και το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Πέμπτης (6/10) αποκάλυψαν ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ τις “βόμβες” που έφεραν την ανατροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο 24ωρο. Και μια νέα: "κάηκε" ο Περράκης για πρόεδρος της Διοίκησης μακράς πνοής.

Η πλήρης επιβεβαίωση και η συνέχεια

Το τελευταίο 24ωρο όλοι μιλάνε για την τεράστια...ανατροπή στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου που έφερε χθες η “αναπάντεχη” απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να κάνει δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου και να ακυρώσει κατά συνέπεια τις εκλογές της ΕΠΟ, που ήταν προγραμματισμένες για τις 26 Οκτωβρίου.

Με τον Κοντονή να ζητάει σήμερα από τους Θεσμούς να ορίσουν Διοικούσα Επιτροπή στην Ομοσπονδία με προοπτική τουλάχιστον 1 χρόνου (και όχι 2 μηνών), η οποία θα την “καθαρίσει σε όλα τα επίπεδα στο εσωτερικό της (από Καταστατικό μέχρι διαιτησία) και θα την οδηγήσει σε διαφανείς εκλογές (χωρίς τραμπουκισμούς, μπραβιλίκα και χρηματισμούς), ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να απαλλαγεί από “σοβαρές παθογένειες δεκαετιών”.

Μάλιστα “έπαιξε” πολύ δυνατά το όνομα του Παναγιώτη Περράκη, για την θέση του προέδρου στην διοίκηση μακράς πνοής που ζήτησε ο Κοντονής (και που εννοείται θα είναι μέλη της εμπιστοσύνης του αλλά και των ...Κουτσοκούμνη, Θόδωρου Θεοδωρίδη). Την ίδια ώρα που η παράταξη Ελευθεριάδη αλλά και Γραμμένου ξιφουλκούν κατά της κίνησης Βίκτωρα η οποία έφερε τα πάνω, κάτω στηριζόμενη βέβαια σε νομικά επιχειρήματα που είχαν βάση. Εφόσον, λοιπόν, οι εξελίξεις αυτές αποτελούν μια νίκη Κοντονή αφού γίνονται πραγματικότητα όσα...φώναζε - επεδίωκε εδώ και μήνες, ακόμη κι αν δεν το ήθελε το “παιχνίδι” του έπαιξε ο Βίκτωρας. Μπορεί στον Μητρόπουλο να κόστισε κάτι παραπάνω (το συγκεκριμένο παράβολο είναι 3.000 ευρώ) αλλά τα έκανε όλα για την...νομιμότητα (όπως υποστήριξε), παρότι αντικειμενικά ο ίδιος δεν γινόταν να πάρει κάποιο “οφίτσιο” στην “επόμενη ημέρα” ( παρά μόνο τα πρόσωπα που πρότεινε, αν και κάποια από αυτά λέγεται πως δεν είχαν ενημερωθεί).

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ

“Παρέμβαση ΦΙΦΑ,ΟΥΕΦΑ για να διορίσουν διοίκηση μακράς πνοής ζητάει ο Κοντονής”, “Κοντονής : να παρέμβουν τάχιστα ΦΙΦΑ,ΟΥΕΦΑ. Να ορίσουν διοίκηση”,“Περράκης για πρόεδρος μακράς διάρκειας”, “ο Περάκης για πρόεδρος στην διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ”, “Περράκης για πρόεδρος της ΕΠΟ την Παρασκευή + 2 ξένοι αρχιδιαιτητές” ήταν μόνο μερικοί από τους απογευματινούς τίτλους διάφορων ιστοσελίδων και blogs.

ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ

Βέβαια το Contra.gr και η στήλη EYAΓΓΕΛΙΟ από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (6/10) είχε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!

1ον) Γράφαμε για την πεποίθηση του Κοντονή πως το Διαιτητικό Δικαστήριο την Τρίτη θα ακύρωνε τις εκλογές της ΕΠΟ. Όπως και συνέβη...

2ον) Γράφαμε πως αυτό θα στηριζόταν στην προσφυγή Βίκτωρα Μητρόπουλου και όχι του Γραμμένου.΄ Όπως και έγινε...

3ον) Γράφαμε πως για να “ωραιοποιηθεί” η ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και να αποτραπεί ενδεχόμενο Grexit, o Κοντονής θα έβγαινε μπροστά, προτείνοντας σε ΦΙΦΑ,ΟΥΕΦΑ μια οικουμενική Διοικούσα Επιτροπή λίγων μηνών. Όπως και έκανε...

4ον) Γράφαμε πως ο Κοντονής, σε συνεννόηση με ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, θα ήθελε ο πρόεδρος αυτής της Διοικούσας επιτροπής να είναι άνθρωπος του, για να λειτουργεί ως τοποτηρητής. Και πως εκλεκτός του σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ο(νυν νομικός του σύμβουλος και πρώην μέλος της ΕΕΑ) Παναγιώτης Περράκης. Ο πως δηλαδή ακούστηκε κατά κόρον το συγκεκριμένο όνομα

5ον) Γράφαμε πως κανείς,ούτε ο Ελευθεριάδης,ούτε ο Γραμμένος, θα ήθελαν την συγκεκριμένη λύση που αναδεικνύει τον Κοντονή σε θριαμβευτή των εξελίξεων και...καβάλα στο άλογο. Όπως και ισχύει, σύμφωνα με όσα ακούγονται – διαρρέουν από τα δύο “στρατόπεδα”..

Αν τώρα ΟΛΑ ΑΥΤΑ θεωρείται ο τι συντελέστηκαν - και με την συγκεκριμένη σειρά – επειδή... συνωμότησε όλο το σύμπαν, τότε μάλλον σας έχει πειράξει ο...πολύς Κοέλιο.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ είχε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ (με ορισμένες ακόμη πιο... χαρακτηριστικές λεπτομέρειες ,που δεν γινόταν να δημοσιοποιηθούν) από το κυβερνητικό στρατόπεδο. Εκεί δηλαδή που ο κύριος Κοντονής έχει... συντρόφους και “συντρόφους”. Ασφαλώς βέβαια κι αυτό το “σχέδιο” δεν θα μπορούσε να...εξυπηρετηθεί χωρίς την συνεργασία των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Θυμίζω μόνο την ατάκα του ΚωστάκηΚουτσοκούμνη στις 29 Αυγούστου, βγαίνοντας από το Γραφείο του Σταύρου Κοντονή: “οι νόμοι του Κράτους είναι πάνω από τα Καταστατικά”.

Ας περιμένουμε , λοιπόν, ως την Παρασκευή την τοποθέτηση Κουτσοκούμνη και κατά πόσο θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα Κοντονή για να ορίσει Διοικούσα Επιτροπή “μακράς πνοής”. Θα είναι η ολοκλήρωση ενός πανέξυπνου στρατηγικά πλάνου, που θα αφήνει στον...πάγκο Συμμαχία (ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΠΑΟ), Ολυμπιακό, Ελευθεριάδη, Γραμμένο και Σία και για το οποίο λόγω ΦΙΦΑ δεν θα μπορούν ούτε να γκρινιάξουν...

ΥΓ. Ο Παναγιώτης Περράκης “ΚΑΗΚΕ” για πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μακράς πνοής. Ειδικά μετά τα σημερινά δημοσιεύματα. Τόσο από την Αθήνα, όσο κι από το εξωτερικό ψάχνουν για το πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα μπορεί να αναλάβει πρόεδρος. Ο χρόνος πιέζει και οι υποψήφιοι δεν περισσεύουν. Είναι αρκετοί οι κατηγορούμενοι και οι μη διαθέσιμοι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK