Η πονηριά του Βεράτι

Τι κι αν τελικά κέρδισε εύκολα με 5-0; Ο Μάρκο Βεράτι έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, βάζοντας το δεύτερο γκολ, με πολλούς να παραπονιούνται για unfair κίνηση. (VIDEO)

PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Marco Verratti gestures during the League One soccer match against Nice, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Sunday, Dec. 11, 2016. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να μάχεται ακόμα για τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Γαλλία, αλλά είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Μπαστιά (6/5). Το 5-0 της αναμέτρησης εξάλλου αυτό δείχνει, με τον Μάρκο Βεράτι να δέχεται όμως τα "πυρά" των αντίπαλων παικτών.

Όχι για κάποιο χτύπημα εκτός παιχνιδιού, αλλά επειδή έβαλε γκολ! Στο 35', ο Ματουιντί δέχεται ένα μαρκάρισμα και πέφτει δίπλα στην εστία του Λεκά (τερματοφύλακας της Μπαστιά). Ο κίπερ πήγε κατευθείαν στον συνάδελφό του να δει αν είναι καλά από το μαρκάρισμα, ενώ "παιζόταν"ακόμα το παιχνίδι.

Ο Βεράτι βλέποντάς τον εκτός εστίας, επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής και ο Λεκά μην προλαβαίνοντας να πάρει θέση δέχεται το γκολ.

Παίκτες και ειδικά ο πορτιέρε έτρεξαν στον διαιτητή της αναμέτρησης ζητώντας να μην μετρήσει το γκολ, αλλά μάταια, βάζοντας τον Ιταλό στον πίνακα των σκόρερ. Ήταν unfair ή όχι;

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

News 24/7

24MEDIA NETWORK