Η Premier League υπέγραψε νέο εξαετές συμβόλαιο μαμούθ με το NBC

Η Premier League επέκτεινε τη συνεργασία της με το NBC για τη μετάδοση των αγώνων στις ΗΠΑ με τη συμφωνία να φτάνει το αστρονομικό ποσό των 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Premier League υπέγραψε νέο εξαετές συμβόλαιο μαμούθ με το NBC
© 2020 CATH IVILL/AP IMAGES

Σε μία συμφωνία "μαμούθ" έφτασε η Premier League. Το κορυφαίο πρωτάθλημα επέκτεινε τη συνεργασία της με τo NBC Universal υπογράφοντας νέο εξαετές συμβόλαιο. Έτσι, το NBC Sports θα είναι αυτό που θα μεταδίδει τα παιχνίδια της Premier League στις ΗΠΑ έως το 2028.

Το NBC θα καλύπτει 380 παιχνίδια τη σεζόν, ενώ η μετάδοση θα γίνεται και στην ισπανική γλώσσα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Μάρτιν Ζίγλερ των Times, η συμφωνία έκλεισε κοντά στο αστρονομικό ποσό των 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, αποδεικνύοντας την τεράστια αξία της Premier League.

"Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το NBC Sports, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί συνεργάτες της Premier League τα τελευταία εννέα χρόνια. Το NBC έχει ενδυναμώσει τη δημοφιλία του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ αυτά τα χρόνια με τις καλύψεις του" δήλωσε ο Chief Executive της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK