Η πρεμιέρα της Γ' Εθνικής είναι μόνο η αρχή ενός μαραθωνίου στη Stoiximan

Με τη διεξαγωγή των περισσότερων αναμετρήσεων αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Πρεμιέρα για τον Ηρακλή, την άλλη εβδομάδα ο Πανιώνιος.

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κάνει σέντρα
Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κάνει σέντρα EUROKINISSI SPORTS

Όταν στην ίδια ποδοσφαιρική κατηγορία συνυπάρχουν πρώτα απ' όλα ο Πανιώνιος με τον Ηρακλή και μαζί τους ο Εδεσσαϊκός και ο Αγροτικός Αστέρας, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Εθνικός και η Προοδευτική, ο Φωστήρας, ο Πλατανιάς, η Κέρκυρα και ο Ατσαλένιος, το ενδιαφέρον είναι πέρα από εξασφαλισμένο. Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, χωρισμένο με γεωγραφικά κριτήρια σε 10 ομίλους, κάνει πρεμιέρα και η δράση επιστρέφει στα γήπεδα μετά από ένα πολύμηνο διάλειμμα που διαφοροποίησε πλήρως τα δεδομένα.

Βέβαια από τις 137 ομάδες που ρίχνονται στη μάχη μόλις 4 θα γευτούν στο φινάλε τη χαρά της ανόδου στη Football League. 4 ομάδες που θα προκύψουν από δύο διαφορετικές δοκιμασίες μιας ατελείωτης κούρσας αντοχής. Διότι μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας οι πρώτοι των δέκα ομίλων θα συγκροτήσουν ένα μίνι πρωτάθλημα δύο νέων ομίλων, από τους οποίους θα προβιβαστούν αυτές που θα τερματίσουν στη δυάδα. Αντιθέτως ο υποβιβασμός είναι μια πιο ξεκάθαρη διαδικασία, καθώς στους οκτώ από τους δέκα ομίλους (2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο) θα πέσουν στα τοπικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ όσες ομάδες βρεθούν από τη 10η ως την τελευταία θέση κάθε ομίλου, ενώ από τους έτερους δύο (1ο και 10ο), που έχουν τις περισσότερες ομάδες.

Σ' αυτή τη σκληρή μάχη που η Stoiximan μπαίνει να παίξει τη δική της μπάλα, όντας η μοναδική εταιρία που προσφέρει αποδόσεις για καθεμιά από τις αναμετρήσεις. Πώς θ' αρχίσει, επί παραδείγματι, ο Ηρακλής την προσπάθεια επανόδου στα ψηλότερα κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ορφέα Ξάνθης; Ή ποια θα είναι η έκβαση στο ΠΑΟ Ρουφ-Παναρκαδικός;

Όχι, ο Πανιώνιος δεν παίζει αυτήν την Κυριακή. Από την επόμενη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK