Η πρόσληψη χειρομάντισσας προκάλεσε "πόλεμο" στην Πόρτο

Ο πρόεδρος της Πόρτο, Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα, επέλεξε να ενισχύσει την Πόρτο με την πρόσληψη μίας... χειρομάντισσας, με τον παχυλό μισθό της να φέρνει όμως έντονη δυσαρέσκεια σε αρκετά μέλη του ιατρικού επιτελείου των δράκων.

Η πρόσληψη χειρομάντισσας προκάλεσε "πόλεμο" στην Πόρτο
@2021 JON SUPER/AP IMAGES

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες αναμένουν τις μεταγραφικές περιόδους για να ενισχυθούν είτε με ποδοσφαιριστές είτε με προπονητές, όμως στην Πόρτο δεν μένουν μόνο εκεί αφού έχουν πάει το κομμάτι της ενίσχυσης σε άλλη διάσταση.

Αναφερόμαστε στην επιλογή του προέδρου Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα να προσθέσει στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας του και μία χειρομάντισσα, ονόματι Μανταλένα Αρόσο, που για χρόνια ήταν μεταξύ των συμβούλων του όντας επιφορτισμένη να κάνει τις προβλέψεις της για αποτελέσματα μελλοντικών αγώνων.

Όπως αποκάλυψε η "A Bola", η συγκεκριμένη πρόσληψη κοστίζει στην Πόρτο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15.000 ευρώ το μήνα, με το πρόβλημα να είναι πως άλλα μέλη του ιατρικού επιτελείου έχουν αρχίσει να κάνουν παράπονα για το μισθό της σε σύγκριση με τις δικές τους οικονομικές απολαβές.

Την ίδια ώρα, αρκετοί στέκονται στο γεγονός πως ο πρόεδρος προχώρησε σε ένα αχρείαστο έξοδο σε μία εποχή που η ομάδα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της UEFA για παραβίαση του Financial Fair Play, χωρίς μάλιστα να έχει προσφέρει και κάτι το ιδιαίτερο αν αναλογιστεί κανείς πως ήρθε ο αποκλεισμός στο Champions League και ο υποβιβασμός στο Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK