Η πρόταση "μαμούθ" που απέρριψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ζόρζε Μέντες (μάνατζερ του Ρονάλντο) αποκάλυψε πως σύλλογος από την Ασία προσέφερε... τρεις Πογκμπά στον Πορτογάλο επιθετικό, με σκοπό να τον πείσει να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αριθμοί ζαλίζουν!

Η πρόταση "μαμούθ" που απέρριψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο
ronaldo

Η... επιδρομή των Κινέζων στο ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού οι πλούσιες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν σκοπό να ξοδέψουν πακτωλό εκατομμυρίων, έτσι ώστε να ανεβάσουν το επίπεδο της διοργάνωσης τους.

Φυσικά για να συμβεί αυτό πρέπει να προσελκύσουν μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκονται στην... κορυφή. Ειδικότερα για τον Πορτογάλο, έγινε πρόταση που προκαλεί ζαλάδα!

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Κριστιάνο, σύλλογος από την Κίνα προσέφερε στον πελάτη του συμβόλαιο 100.000.000€ το χρόνο! Δηλαδή όσα χρήματα κόστισε ο Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό ποσό που έπεσε στο τραπέζι, με την Ρεάλ να παίρνει εξωπραγματικό ποσό (κοντά στα 200.000.000€) για να τον αφήσει ελεύθερο! Φυσικά τόσο ο παίκτης όσο και η "βασίλισσα" αρνήθηκαν... ευγενικά την προσφορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK