Η πρώτη αποκάλυψη από τον Τότι έγινε! Πριν την επόμενη...

Ο Φραντσέσκο Τότι έχει κρεμάσει εδώ και έναν χρόνο τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του όμως δεν σταματάει να εκπλήσσει ευχάριστα τους φίλους της Ρόμα. Αυτή τη φορά με το... βιβλίο του (VIDEO).

Former Italian player Francesco Totti shows the name ofAS Roma, who will play in Group C during the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Former Italian player Francesco Totti shows the name ofAS Roma, who will play in Group C during the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Για 2,5 γεμάτες δεκαετίες ήταν το σύμβολο, η κολώνα και η ταυτότητα της Ρόμα εντός γηπέδου, όμως μην νομίζει κανείς ότι έχει ξεθωριάσει η λάμψη του Φραντσέσκο Τότι τώρα που φόρεσε κοστούμι και γραβάτα και ανέλαβε ρόλο διοικητικού παράγοντα στην ομάδα που αγάπησε από μικρό παιδί.

Ίσα-ίσα, η... μπογιά του περνάει ακόμα και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό και από τη φρενίτιδα που επικρατεί στην ιταλική πρωτεύουσα (και όχι μόνο) το τελευταίο διάστημα, μετά τη διαρροή της είδησης πως μέσα στο φθινόπωρο θα βγει βιβλίο με την υπογραφή του.

Και τι βιβλίο! Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του καπιτάνο, με τον 40χρονο πλέον Τότι να προβαίνει το μεσημέρι της Τετάρτης σε αποκάλυψη, παρουσιάζοντας μέσω video που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Ιnstagram, το εξώφυλλο του βιβλίου.

Αν αναρωτιέστε για τον τίτλο τότε μάλλον δεν πρέπει να είστε φίλος της Ρόμα. "Un Capitano" (Ένας αρχηγός) είναι ο τίτλος που επιλέχτηκε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK