Η πρώτη απόρριψη στον Βαλβέρδε από πρώην ποδοσφαιριστή του

Μπορεί να μετράει μερικές ώρες ως ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται να... βιώνει ήδη το δύσκολο έργο του να είσαι στον πάγκο της καταλανικής ομάδας. Ποιος παίκτης του "έριξε χυλόπιτα";

Bilbao's head coach Ernesto Valverde reacts during the Champions League Group H soccer match between FC Porto and Athletic Bilbao at Dragao Stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Oct. 21, 2014. Porto won 2-1. (AP Photo/Paulo Duarte)
Bilbao's head coach Ernesto Valverde reacts during the Champions League Group H soccer match between FC Porto and Athletic Bilbao at Dragao Stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Oct. 21, 2014. Porto won 2-1. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Πριν από λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει η πληροφορία πως ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τη στιγμή που θ' αναλάβει την Μπαρτσελόνα είναι να φέρει στο "Καμπ Νόου" έναν πρώην παίκτη του.

Επρόκειτο για τον Άντερ Ερέρα, τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί ανέφεραν το στενό πρέσινγκ των Καταλανών στην πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να πει το "ναι".

Βαλβέρδε και Ερέτα είχαν συνεργαστεί τη σεζόν 2013-14 στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον Ισπανό προπονητή να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αγωνιστική "εκτόξευση" του Βάσκου μέσου και την μεταγραφή του στην Αγγλία.

Η πρώτη απόρριψη στον Βαλβέρδε από πρώην ποδοσφαιριστή του

Και εκεί που όλα έδειχναν "γάμο" μεταξύ των δύο πλευρών, ο αγγλικός Τύπος τα γύρισε! Ναυάγιο δείχνουν πλέον. Ο νέος τεχνικός των "μπλαουγκράνα" επιθυμούσε να συναντήσει τον πρώην παίκτη του για να τον πείσει να μεταβεί στην Ισπανία, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού ο Ερέρα δεν θέλει να πάει καν στη συνάντηση!

Ο μέσος των "κόκκινων διαβόλων" διανύει μία εξαιρετική σεζόν στην Αγγλία, όντας βασικό γρανάζι της μηχανής του Ζοζέ Μουρίνιο και δείχνει να προτιμάει να παραμείνει. Σύμφωνα άλλωστε και με τους "Times", ο 27χρονος θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο του 2018, πρόθεση που αποδεικνύει ότι έχει δώσει την καρδιά του στη Γιουνάιτεντ!

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK