Η πρώτη διάγνωση για Ιντέγε

Ο Μπράουν Ιντέγε στάθηκε άτυχος κόντρα στην ΑΕΛ, αφού σε μία ανυποψίαστη φάση τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Αγωνία για την κατάσταση του, τι λέει η πρώτη διάγνωση. Πρόβλημα και με Ελιουνούσι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ideye EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ιντέγε μονομάχησε με έναν αντίπαλο για την κατοχή της μπάλας. Όπως φαίνεται, ο Νιγηριανός άσος τέντωσε το χέρι του, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάκωση ωμοπλάτης, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να λείψει αρκετό καιρό.

Αν επιβεβαιωθεί η πρώτη διάγνωση, τότε ο Ιντέγε είναι πιθανό να χάσει το ματς με την Οσμανλίσπορ την ερχόμενη Πέμπτη για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Μένει να μάθουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το Σάββατο που έδειξε πως απέφυγε τα χειρότερα. Την Κυριακή, ωστόσο, θα γνωρίζουμε περισσότερα.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΡΝΤΟΣΟ

Αν κρίνουμε από την αλλαγή που έκανε ο Πάουλο Μπέντο, ο Καρντόσο έχει προβάδισμα έναντι του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μπήκε κι αυτός στο ματς στη θέση του Φορτούνη, για αντι-Ιντέγε.

Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι... απρόβλεπτος και δεν αποκλείεται να δούμε ένα διαφορετικό σχήμα στο "Καραϊσκάκης" με τους Τούρκους. Στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ

Ο Νορβηγός άσος σε ολόκληρο το παιχνίδι φάνηκε να έχει πρόβλημα, όμως έμεινε μέχρι το τέλος. Αποχωρώντας, πάντως, έδειχνε να πονάει και η πρώτη ενημέρωση κάνει λόγο για σφίξιμο στον δικέφαλο. Η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει επίσης την Κυριακή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK