Η πρώτη κούπα του Γκουαρδιόλα ήταν "μαχαιριά στην καρδιά" του Βενγκέρ!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο στην Αγγλία, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στον τελικό του League Cup επικρατώντας 3-0 της Άρσεναλ (VIDEO).

Η πρώτη κούπα του Γκουαρδιόλα ήταν "μαχαιριά στην καρδιά" του Βενγκέρ!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήθελε πολύ το League Cup για να σηκώσει το πρώτο του τρόπαιο μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο Νησί και στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και ο Αρσέν Βενγκέρ για να σηκώσει το μοναδικό εγχώριο τρόπαιο που του έλειπε από τον Οκτώβριο του 1996 που βρίσκεται στο τιμόνι της Άρσεναλ.

Το αποτέλεσμα; Θρίαμβος για τον Καταλανό, με την Σίτι να επιβεβαιώνει πως φέτος δεν.. παίζεται (είναι στο +13 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μάχη για τον τίτλο της Premier League με ματς λιγότερο) αφού διέλυσε με 3-0 τους Λονδρέζους στο "Γουέμπλεϊ".

Οι Αγουέρο (18'), Κομπανί (58') και Νταβίντ Σίλβα (65') υπέγραψαν τη σπουδαία επιτυχία της Σίτι, με τους "γαλάζιους" τους Μάντσεστερ να κατακτούν έτσι το τρίτο τους τρόπαιο League Cup την τελευταία 5ετία!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

Άρσεναλ: Οσπίνα, Τσέιμπερς (67' Γουέλμπεκ), Μουστάφι, Κοσιελνί, Μπεγερίν, Γουίλσιρ, Τζάκα, Μονρεάλ (26' Κολάσινατς), Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Ράμσεϊ (72' Ιγουόμπι)

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Ντανίλο, Φερναντίνιο (53' Μπερνάρντο Σίλβα), Νταβίδ Σίλβα, Γκιουντογκάν, Ντε Μπράινε, Σανέ (77' Γκάμπριελ Ζεσούς), Αγουέρο (88' Φοντέν)

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK