Η πρώτη προπόνηση Μουρίνιο είχε 'θύματα' και 2 εκ. views

Ποιος παίκτης εισέπραξε τα περισσότερα 'γαλλικά'; Θα καταφέρει να πείσει τον Χάρι Κειν να μείνει στην ομάδα; Η καθημερινότητα της Τότεναμ είναι πια ένα σίριαλ με πολλές συνέχειες.

Η πρώτη προπόνηση Μουρίνιο είχε 'θύματα' και 2 εκ. views

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι προπονητής της Τότεναμ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παρά το γεγονός ότι έφερε την ομάδα του Λονδίνου στον τελικό του Champions League είναι πια χωρίς ομάδα, αν και το όνομα του παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο της Άρσεναλ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο φόρεσε ήδη την φόρμα του προπονητή και υποδέχτηκε για πρώτη φορά τους παίκτες του σε μια προπόνηση, που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη ήταν. Άλλωστε, εδώ μιλάμε για τον 'Special One', έναν κόουτς με προσωπικότητα που ενίοτε επιδιώκει να ξεπεράσει ακόμα και τις ομάδες που προπονεί.

Ο Ζοζέ λοιπόν, φημολογείται πως με το που ανέλαβε την ομάδα, έστειλε μήνυμα στον Χάρι Κέιν, λέγοντας του "είσαι ο καλύτερος σέντερ φορ στην Ευρώπη, θέλω να μείνεις στην ομάδα μου", και από την πρώτη στιγμή που έπεσε η μπάλα στο χορτάρι του προπονητικού κέντρου των Λονδρέζων, εκατοντάδες χιλιάδες μάτια ξεκίνησαν να παρακολουθούν καθηλωμένοι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι περίπου 1,8 εκατομμύρια θεατές που έχουν παρακολουθήσει την πρώτη προπόνηση της Τότεναμ, έχουν δει στιγμές όπως τον υπέρ-εγκάρδιο ασπασμό του Ντέλε Αλι με τον Πορτογάλο κόουτς, σκληρές ατάκες όπως το 'Danny Rose never moves!' προς τον αριστερό μπακ της ομάδας (ατάκα που ήδη γίνεται ανέκδοτο στο Twitter), αλλά το διακριτικό του πλησίασμα προς τον ιδιαίτερα αινιγματικό και λιγομίλητο Χάρι Κέιν. Η πρώτη προπόνηση της Τότεναμ είναι ένα παράξενα καθηλωτικό θέαμα, με αποχρώσεις σασπένς. Θα εκραγεί ο 'Special One' με κάποιον παίκτη; Θα απευθύνει στην ομάδα του κάποια προτροπή που θα περιλαμβάνει επικές, κινηματογραφικές ατάκες;

Το σίγουρο είναι πως η Τότεναμ πια, θα βρίσκεται στο επίκεντρο αρκετά περισσότερων ζευγαριών ματιών. Το πρώτο ματς του Ζοζέ κόντρα στη Γουέστ Χαμ - μια ομάδα που είναι ο κακός του δαίμονας - θα είναι μια περιπέτεια.

Να επιστρέψουν οι 'κομμένοι' στην Εθνική Ελλάδας; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK