Η αγκωνιά... ΜΜΑ που υπέταξε προπονητή της Bundesliga

O Κρίστιαν Στράιχ της Φράιμπουργκ δέχτηκε μια αγκωνιά από παίκτη της Άιντραχτ, που τον ισοπέδωσε κυριολεκτικά. Ήταν επίτηδες; Κατά λάθος; Το μυστήριο παραμένει.

Ο Κρίστιαν Στράιχ δεν πέρασε πολύ καλά στο τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Κρίστιαν Στράιχ δεν πέρασε πολύ καλά στο τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο αγώνας μεταξύ Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφτανε στο τέλος του, με έντονη δράση και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα. Το 1-0 υπέρ της Φράιμπουργκ έδινε τη δυνατότητα στους παίκτες της να κρατήσουν μπάλα, ακόμα και να παίξουν με το ρολόι, κατοχυρώνοντας μια πολύτιμη νίκη. Ο αρχηγός της Άιντραχτ, Ντέιβιντ Άμπραχαμ, σε μια σκληρή διεκδίκηση της μπάλας, η οποία κατέληξε πλάγιο, δεν έβλεπε μπροστά του, ή μάλλον καλύτερα, έβλεπε μόνο την μπάλα, προσπαθώντας να πάει κόντρα στη ροή του αγώνα και να φέρει την ισοφάριση για την ομάδα του.

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που πέρα από τα θεαματικά χτυπήματα της μπάλας, τις ντρίμπλες και την off-ball κίνηση, υπάρχουν χιλιάδες θεαματικά μικροπράγματα που μπορούν να συμβούν, ο Άμπραχαμ μας χάρισε μια μικρή δόση από μποξ και πολεμικές τέχνες. Σαν άλλος Ρόκι Μπαλμπόα ή Ντάνιελ Λαρούσο από το 'Καράτε Κιντ', χάρισε μια αγκωνιά στον προπονητή της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ, που -τουλάχιστον στο σινεμά- θα γινόταν σκηνή ανθολογίας. Όπως ήταν φυσικό, ο Αργεντινός δεν έγινε ποτέ πιστευτός όταν φώναξε 'κατά λάθος το έκανα' στον διαιτητή και κινδύνεψε με ομαδικό λιντσάρισμα από τους παίκτες της Φράιμπουργκ. Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε από τον διαιτητή, ήταν μάλλον αναμενόμενη κατάληξη. Όχι πως λίγο μποξ δεν γίνεται το 'αλατοπίπερο' του ποδοσφαίρου μερικές φορές...

Στη συνέχεια, πέρα από τον Άμπραχαμ, αποβλήθηκε και ο παίκτης της Φράιμπουργκ, Βιτσέντσο Γκριφό, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο Στράιχ δήλωσε πως το θέμα είχε λήξει, ύστερα από την ειλικρινή συγνώμη που του είχε ζητήσει ο αρχηγός της Άιντραχτ."Ένιωσε ότι προκλήθηκε αλλά αυτά δεν πρέπει να γίνονται... το γνωρίζει αυτό. Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον ενεπλάκη σε αυτό το επεισόδιο", δήλωσε από την πλευρά του ο μάνατζερ της Άιντραχτ, Φρέντι Μπόμπιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK