Η Ρεάλ έδινε στον Αζάρ μία γκαρσονιέρα την ημέρα για να πάρει πίσω επτά γκολ

Μυθικά ποσά ξόδεψε η Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη του Εντέν Αζάρ, αλλά δεν πήρε πίσω τίποτα αγωνιστικά από τον Βέλγο.

Belgium's head coach Roberto Martinez, left, hugs Belgium's Eden Hazard after the World Cup group F soccer match between Croatia and Belgium at the Ahmad Bin Ali Stadium in Al Rayyan, Qatar, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Εντέν Αζάρ με τον Μαρτινέζ ο οποίος επίσης αποχώρησε από το Βέλγιο (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Τη σεζόν 19/20 η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε την Τσέλσι 115.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος φόρεσε τη φανέλα των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης με τεράστιες προσδοκίες, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Ο Βέλγος με απλά λόγια ήταν τραγικός.

Βέβαια, το γεγονός πως δεν απέδιδε στο γήπεδο δεν σήμαινε ότι χάλασε κάτι όσον αφορά στην οικονομική συμφωνία που έκανε το κλαμπ με τον ποδοσφαιριστή. Τα λεφτά, λεφτά.

Και ο Αζάρ δεν έπαιρνε λίγα. Συγκεκριμένα ο 32χρονος επιθετικός ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ των Μαδριλένων, δεν τον άγγιζαν ότι οι παλιοί και εξαιρετικά πετυχημένοι συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας ο Αζάρ είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2024 και έπαιρνε 15.000.000 ευρώ. Εάν σπάσουμε το ποσό αυτό έχουμε τα εξής: 1,25 εκατ. ευρώ το μήνα, 292.000 την εβδομάδα και κάπου 42.000 ευρώ, δηλαδή μία αξιοπρεπής γκαρσονιέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι επιβεβαίωσε την πρώτη μεταγραφή των Μαδριλένων

Αζάρ: Έφυγε από την Ρεάλ και βρέθηκε άμεσα ενδιαφερόμενος

Μπάγερν, Ατλέτικο: Παλεύουν για την υπογραφή του μπακ που "άφησε" η Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK