Η Ρεάλ είχε μηδέν τελικές on target αλλά περισσότερους Γάλλους από την Παρί

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με σκορ 3-0 στο Παρίσι, είχε μηδέν τελικές on target αλλά περισσότερους Γάλλους στην ενδεκάδα της από την Παρί ΣΖ, που με τη σειρά της είχε περισσότερους Ισπανούς στο αρχικό της σχήμα από τους 'μερένγκες'!

Real Madrid's Karim Benzema reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League group A soccer match between PSG and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μπενζεμά απογοητευμένος μετά από μια χαμένη ευκαιρία στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί ΣΖ, στην πρεμιέρα του group A στο Champions League 2019-2020. Οι Γάλλοι επικράτησαν με σκορ 3-0 (18/09/2019) (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

Η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League έκατσε... βαριά για την Ρεάλ Μαδρίτης, που ηττήθηκε με σκορ 3-0 (14' & 33' Ντι Μαρία, 91' Μενιέ) στο 'Parc des Princes' από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα τέμρατα τους μέσα από συνολικά 10 τελικές προσπάθειες, οι 5 εκ των οποίων ήταν εντός στόχους. Οι 'μερένγκες' πάλι έφτασαν στις 9 τελικές προσπάθειες στο ματς, αλλά είδαν ένα τεράστιο μηδέν στην στατιστική κατηγορία του 'on target'...

Ίσως όμως το ακόμη πιο εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο της αναμέτρησης, είναι πως για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης και οι δύο ομάδες είχαν στην ενδεκάδα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές με την εθνικότητα του αντιπάλου, σε σχέση με την δική τους!

Στο βασικό σχήμα της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν δύο διεθνείς Ισπανοί παίκτες, ο αριστερός μπακ Μπερνάτ και ο μέσος Σαράμπια, τη στιγμή που μοναδικός Ισπανός στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο δεξιός μπακ Καρβαχάλ.

Αντίστοιχα, στο αρχικό σχήμα των 'μερένγκες' υπήρχαν τρεις Γάλλοι, ο στόπερ Βαράν, ο αριστερός μπακ Μεντί και ο επιθετικός Μπενζεμά ενώ την ίδια ώρα στους έντεκα της Παρί μοναδικός Γάλλος ήταν ο στόπερ Κιμπεμπέ.

Παρί και Ρεάλ είχαν συνολικά στην 18άδα τους από τέσσερις Γάλλους και τέσσερις Ισπανούς έκαστη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK