Η Ρεάλ έστειλε δανεικό και... αγύριστο τον Μπέιλ με 40 λεξούλες

Με... σφυρί τον Σέρχιο Ρεγκιλόν, η Ρεάλ έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της σχέσης της με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Στέλνοντας του το μήνυμα πως το εισιτήριο του δανεισμού του στην Τότεναμ είναι χωρίς επιστροφή στη Μαδρίτη.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε στην Τότεναμ, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε στην Τότεναμ, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Ρεάλ Μαδρίτης. AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μια σχέση προβληματική ολοκληρώθηκε ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γκάρεθ Μπέιλ, με την επιστροφή του Ουαλού σταρ στην... πρώτη του αγάπη. Η μεταγραφή του στην Τότεναμ πάντως δεν στάθηκε ικανή για να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στους Μαδριλένους και τον παίκτη. Η Ρεάλ μάλλον ένιωθε πως ήθελε να βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο και είναι ξεκάθαρο πως το έκανε χρησιμοποιώντας ως... σφυρί τον Ρεγκιλόν. Τον Ισπανό μπακ που κατέκτησε πέρσι το Europa League με τη Σεβίλλη και φέτος πουλήθηκε από τη 'βασίλισσα' στους Spurs, ακολουθώντας το δρομολόγιο του Μπέιλ.

"Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ συμφώνησαν στον δανεισμό του Γκάρεθ Μπέιλ για την επόμενη σεζόν και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021. Ο σύλλογος εύχεται τα καλύτερα σε έναν παίκτη που είναι μέρος μιας από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της ιστορίας μας", ήταν οι 40 λέξεις με τις οποίες οι 'μερένγκες' αποχαιρέτισαν τον Ουαλό.

Η Ρεάλ έστειλε δανεικό και... αγύριστο τον Μπέιλ με 40 λεξούλες

Σύντομη, λιτή, περιεκτική ανακοίνωση θα έλεγε κανείς. Και ίσως να είχε δίκιο αν δεν ακολουθούσε αυτή για τον Ρεγκιλόν, που αναπόφευκτα δημιουργεί συγκρίσεις και συνειρμούς. Μάλλον επιτηδευμένα και καθόλου αθώα.

"Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Σέρχιο Ρεγκιλόν. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σέρχιο Ρεγκιλόν για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και την υποδειγματική συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην Ρεάλ Μαδρίτης και του εύχεται τα καλύτερα στη νέα του ομάδα".

Η Ρεάλ έστειλε δανεικό και... αγύριστο τον Μπέιλ με 40 λεξούλες

Προφανώς και το ζήτημα δεν είναι οι 11 περισσότερες λέξεις που χρησιμοποίησε η Ρεάλ για να αποχαιρετίσει τον Ρεγκιλόν. Αλλα η σημασία τους. 'Αφοσίωση', 'επαγγελματισμός' και 'υποδειγματική συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του', είναι ο τρόπος που οι Μαδριλένοι αποθεώνουν τον Ισπανό μπακ και 'καρφώνουν' τον Μπέιλ. Αναφέροντας το όνομα του μια φορά, καθώς την δεύτερη γίνεται απλά ο 'παίκτης που είναι μέρος μιας από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της ιστορίας μας'.

Πρόσφατα ο Θανάσης Κρεκούκιας ανέλυσε γιατί ο Ουαλός ήταν ο πανάκριβος εφιάλτης για Ρεάλ και Πέρεθ. Με εβδομαδιαίο μισθό περίπου... 700.000 ευρώ, η Τότεναμ θα πληρώνει το 50% του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν και η Ρεάλ θα κληθεί να καλύψει τα υπόλοιπα. Κάτι που σημαίνει πως για τη νέα σεζόν, ο Μπέιλ θα της στοιχίσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για να παίζει αλλού. Κανείς δεν κατάλαβε πώς στράβωσε έτσι η ιστορία με έναν παίκτη που είχε 105 γκολ και 68 ασίστ σε 251 ματς και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση 4 Champions League για την Ρεάλ, τα τρία από αυτά μάλιστα συνεχόμενα. Το σίγουρο είναι πως ο Μπέιλ απαλλάχθηκε από τα βάσανα του στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ πάλι, θα χρειαστεί να πληρώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ μέχρι να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ουαλού. Ίσως αυτή να είναι και η εξήγηση του τρόπου που επέλεξε να... ξεπροβοδίσει τον 31χρονο επιθετικό - αδειάζοντας τον. Και στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν είναι απλά δανεικός. Θα είναι και αγύριστος.


News 24/7

24MEDIA NETWORK