Η Ρεάλ έστειλε τους σκάουτ στην Αργεντινή, ζόρια για την Παρί και την Τσέλσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο μάτι κορυφαίο ταλέντο από την Αργεντινή και στέλνει τους κατάλληλους για να τον παρακολουθήσουν.

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates with Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 11, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Βίνι AP PHOTO/JOSE BRETON

Ποιος είναι ο νεαρός παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο; Πρόκειται για τον Φράνκο Μασταντουόνο. Ο 16χρονος Αργεντινός αγωνίζεται έξω δεξιά στην επίθεση και πίσω από τον επιθετικό.

Η Ρεάλ έχει στείλει ανθρώπους για να τον παρακολουθήσουν και το κάνει εκ νέου στο άμεσο μέλλον. Πάντως, οι Μαδρίλενοι δεν είναι οι μόνοι που έχουν εντυπωσιαστεί με το ταλέντο του γεννημένου το 2007 ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και η Παρί και η Τσέλσι ενδιαφέρονται.

Το συμβόλαιο του Μασταντουόνο εκπνέει το '26 και η Ρίβερ Πλέιτ έχει προνοήσει συμπεριλαμβάνοντας στο deal ρήτρα 45.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως οι Μιλιονάριος έχουν ήδη πουλήσει στην Μάντσεστερ Σίτι τον Κλαούντιο Ετσεβέρι αντί 18.500.000 ευρώ.

Φαίνεται πάντως πως το θέμα του Μασταντουόνο δεν θα τρέξει από την πλευρά της Ρεάλ, καθώς θα τον δουν ξανά οι σκάουτ ενώ για την Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποτελεί νούμερο ένα στόχο τη δεδομένη στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK