Η Ρεάλ κοιτάζει προς το ρόστερ της Μπάγερν για τον διάδοχο του Τόνι Κρόος

Η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση κορυφαίου παίκτη της Μπάγερν Μονάχου. Έχει την προοπτική να γίνει άξιος αντικαταστάτης του Τόνι Κρόος.

Η Ρεάλ κοιτάζει προς το ρόστερ της Μπάγερν για τον διάδοχο του Τόνι Κρόος

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League, περιμένει τον Κιλιάν Εμπαπέ και πρέπει να καλύψει το κενό του Τόνι Κρόος. Πολλοί θεωρούν πως ο Κάρλο Αντσελότι θα ισορροπήσει το κενό του Γερμανού με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του αλλά υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις.

Για παράδειγμα οι Mundo Deportivo και Bild υποστηρίζουν στα ρεπορτάζ τους πως έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία ότι οι Μαδριλένοι θα κινηθούν το καλοκαίρι για τον Τζοσούα Κίμιχ. Το "εργαλείο" της Μπάγερν για πρώτη φορά στην καριέρα του σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης ενώ και οι Βαυαροί είναι ανοιχτοί -βάσει δημοσιευμάτων- να τον αφήσουν να φύγει εάν δεν ανανεώσει.

Αυτό που είναι σίγουρο στην όλη ιστορία είναι πως ο Κίμιχ έχει συμβόλαιο έως το 2025 και μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει βρεθεί συμφωνία για να συνεχιστεί η συνεργασία. Θυμίζουμε πως η Ρεάλ είχε αγοράσει τον Κρόος με ελάχιστα χρήματα από την Μπάγερν πατώντας στο γεγονός τη λήξης του συμβολαίου του Γερμανού το επόμενο καλοκαίρι της μεταγραφής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK