Η Ρεάλ Μαδρίτης... αρπάζει βασικό παίκτη της Λίβερπουλ. Και δεν είναι ο Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος είναι, όμως, ο άλλος; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και θα καταλάβετε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης... αρπάζει βασικό παίκτη της Λίβερπουλ. Και δεν είναι ο Σαλάχ!
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πέραν του... τρομερού Μοχάμεντ Σαλάχ, φαίνεται να έχει "βάλει στο μάτι" ένα ακόμη βασικό "γρανάζι" της εφετινής καλοδουλεμένης μηχανής της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν τα ισπανικά Μέσα, ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον χώρο της μεσαίας γραμμής, προσθέτοντας στο ρόστερ τον Εμρέ Τσαν.

Ο ανταγωνισμός, βέβαια για τον 24χρονο άσο είναι τεράστιος, και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μέρσεϊσαιντ λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, δεδομένα θα ήθελε ένα... εργαλείο σαν τον Τσαν στην ομάδα του, το ίδιο, όμως ισχύει και για τους "μερένγκες", αφού με την συνεισφορά του θα μπορούσε να δώσει σημαντική βοήθεια στη μεσαία γραμμή, ξεκουράζοντας παράλληλα τον 33χρονο Λούκα Μόντριτς.

Η περίπτωση του Γερμανού, που εφέτος σε 37 εμφανίσεις έχει σκοράρει 6 φορές και έχει μοιράσει 5 ασίστ, μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται, καθώς στο... παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Γιουβέντους, η οποία σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, για να τον δελεάσει, φέρεται, να του έχει δώσει φανέλα βασικού πριν καν υπογράψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK