Η Ρεάλ νικάει και παίρνει το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου με 60 εκατ. ευρώ

Όλα τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τον Έντρικ από την Παλμέιρας.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Ρεάλ είναι έτοιμη να προσθέσει ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο από την Βραζιλία στο ρόστερ της. Μετά από τους Βινίσιους και Ροντρίγκο, Μαδριλένος αναμένεται να γίνει και ο 16χρονος Έντρικ της Παλμέιρας με ποσό ρεκόρ για την ηλικία του.

Τόσοι οι Ισπανοί ρεπόρτερ όσο και οι Βραζιλιάνοι, αλλά και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζουν πως η διοίκηση Πέρεθ προπορεύεται πλέον όλων των υπολοίπων για να αποσπάσει θετική απάντηση και από την βραζιλιάνικη ομάδα και από τον ποδοσφαιριστή.

Το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει στα 60.000.000 ευρώ. Ωστόσο, η Ρεάλ δεν θα πληρώσει όλο το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του Έντρικ. Η Παλμέιρας θα πάρει ένα μεγάλο μέρος τον χρημάτων απευθείας και τα υπόλοιπα σε μπόνους.

Ο Έντρικ είναι γεννημένος το 2006. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο επιθετικό ο οποίος κουβαλάει τον τίτλο του μεγαλύτερου ταλέντου στον κόσμο. Για τον παίκτη αυτόν ενδιαφέρον έχουν δείξει η Παρί (σ.σ. που έκανε και πρόταση). Επίσης, κίνηση έχουν κάνει η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα με τους μπλαουγκράνα όμως να αποσύρονται γιατί δεν είχαν τα χρήματα να τελειώσουν το ντιλ.

Να θυμίσουμε πως ο Έντρικ θα μπορέσει να γίνει παίκτης της Ρεάλ το 2024, δηλαδή όταν ενηλικιωθεί ενώ τη Δευτέρα (05/12) δημοσιεύματα ήθελαν τους εκπροσώπους του ταλαντούχου επιθετικού να θέτουν ως όρο στους πρωταθλητές Ευρώπης να μην πάρουν τον Χάλαντ.

Από την πλευρά της η Ρεάλ φέρεται να έχει τη διάθεση να κλείσει τον Έντρικ μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ δεν αποκλείεται Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν να κάνουν τελευταία προσπάθεια στο σίριαλ αρπαγής του πιτσιρικά φορ.

Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Διαβάστε περισσότερα

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Φοράει το 22 γιατί είναι ένα τέρας

Βέλγιο: Τα δύο ονόματα έκπληξη για αντί-Μαρτίνεζ

Μουντιάλ 2022: Ο θεούλης Αντριάνο χώρισε μετά από 24 μέρες γάμου, εξαφανίστηκε για να δει Βραζιλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK