Η Ρεάλ νίκησε την Μπάρτσα, ο Κρόος το γιόρτασε βάζοντας συμπαίκτη του στην 3αδα με τους καλύτερους του κόσμου

Ο Τόνι Κρόος έχει υψηλή κλάση εντός γηπέδου, αλλά κι εκτός. Το αποδεικνύει συνέχεια. Το έκανε και μετά από το Ρεάλ - Μπάρτσα, αποθεώνοντας συμπαίκτη του. Τον συμπεριέλαβε στους τρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Barcelona's Ansu Fati, right, loses the ball to Real Madrid's Toni Kroos during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Εξαιρετική κίνηση από τον Τόνι Κρος AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μαδρίτη γιορτάζει τη νίκη στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (σ.σ. 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου), αλλά ο Τόνι Κρόος στο πρώτο post στο Twitter προτίμησε να αποθεώσει προσωπικά έναν συμπαίκτη του και να τον αναγάγει στους τρεις καλύτερους του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Real Madrid's Federico Valverde celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. Valverde scored once in Real Madrid's 2-0 victory. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κρόος βάζει στους τρεις καλύτερους του κόσμου τον Ουρουγουανό AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός χαφ έγραψε για τον "δαιμονισμένο" Φεντερίκο Βαλβέρδε ο οποίος σκόραρε και στο ματς της Κυριακής και γενικά βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα 14 εμφανίσεις, 5 γκολ και 2 ασίστ μέχρι τώρα ενώ αποτελεί... ελβετικό σουγιά του Αντσελότι, καθώς παίζει σε διαφορετικές θέσεις.

Ο Ουρουγουανός είναι ντυμένος με τα λευκά της Ρεάλ από το 2016 όταν τον αγόρασε από την Πενιαρόλ αντί 5.000.000 ευρώ. Εν συνεχεία δόθηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και από το 2018 είναι μέλος της πρώτης ομάδας του Μπενζεμά και της παρέας του.

Το tweet του Τόνι Κρόος

News 24/7

24MEDIA NETWORK