Η Ρεάλ... πατάει στο διαζύγιο παίκτη για να τον κάνει μεταγραφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν αποκλείεται με το... καλημέρα του 2018 να πραγματοποιήσει την πρώτη της μεταγραφή. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η "Βασίλισσα"... εκμεταλλεύεται το γεγονός του διαζυγίου του μεταγραφικού της στόχου με την σύζυγό του.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gestures during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gestures during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να γίνει ο Τιμπό Κουρτουά! Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα... πατσίσει την αποτυχία του στο κεφάλαιο: Νταβίντ Ντε Χέα με την απόκτηση του υψηλόσωμου Βέλγου.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν αναφέρονται ποσά κι αν η Τσέλσι έχει δώσει το τελικό "ok" για να προχωρήσει το deal. Αντιθέτως τονίζεται ότι ο Βέλγος γκολκίπερ μετά τον χωρισμό με τη σύντροφό του θέλει να επιστρέψει στην Μαδρίτη, εκεί όπου διατηρεί κατοικία και ζουν τα δύο παιδιά του!

Πάντως, αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν τότε η μετακίνηση θα γίνει το καλοκαίρι πράγμα που σημαίνει ότι ο Κέιλορ Νάβας θα... χαιρετήσει αναζητώντας σε άλλο κλαμπ τη θέση του βασικού πορτιέρε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ρεάλ και Κουρτουά φλερτάρουν αρκετά χρόνια, καθώς ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο παρουσιάζεται ως η δεύτερη... γκολκιπερική αδυναμία του Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά τον Νταβίντ Ντε Χέα που δεν κουνιέται από το "Όλντ Τράφορντ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK