Η Ρεάλ πήρε τον Εμπαπέ, ετοιμάζει και η Μπαρτσελόνα καίριο στην Παρί Σεν Ζερμέν

Οι δύο μεγάλοι του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν βάλει στο μάτι την Παρί Σεν Ζερμέν. Και η Μπαρτσελόνα θέλει κομμάτι του γαλλικού κλαμπ.

Portugal's player Deco addresses journalists during a news conference at the Bekker Highschool in Magaliesburg, outside Johannesburg, South Africa, Thursday, June 17 2010. Following their soccer World Cup group G 0-0 draw with Ivory Coast Deco criticized the coach's options but later issued a statement apologizing for his remarks. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Ντέκο έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Όλα δείχνουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνει το στόχο της και παίρνει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς μάλιστα να αποζημείωση τον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Ρεάλ που παίρνει βασικό κομμάτι του γαλλικού κλαμπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS και η Μπαρτσελόνα θέλει ν' αρπάξει από την ΠΣΖ. Το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο Ντέκο συνεχίζει να ψάχνει προπονητή και ο Λουίς Ενρίκε αυτός που αρέσει περισσότερο απ' όλους στον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή.

Ο 53χρονος προπονητής ανέλαβε την Παρί το καλοκαίρι και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025. Πρακτικά η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πληρώσει για να τον πάρει από την ομάδα του οπότε αν ο Ντέκο έχει να περιμένει κάτι είναι την απόφαση της διοίκησης της ΠΣΖ να προχωρήσει τη νέα σεζόν με νέο τεχνικό.

Από εκεί και πέρα, πάντως, στην Ισπανία υποστηρίζουν πως τις τελευταίες ώρες έχει κερδίσει πόντους για να αναλάβει την Μπάρτσα και ο Χάνσι Φλικ, χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει καμία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Λαπόρτα μαζί με το επιτελείο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK