Η Ρεάλ πίσω από την άρνηση του Στέρλινγκ να ανανεώσει

Η άρνηση του Ραχίμ Στέρλινγκ ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ ίσως έχει συγκεκριμένη εξήγηση: το ενδιαφέρον της Ρεάλ.

Η Ρεάλ πίσω από την άρνηση του Στέρλινγκ να ανανεώσει

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, προπονητής της β' ομάδας και μελλοντικό "αφεντικό" των μεταγραφών της "βασίλισσας", δεν έκρυψε ότι ο Άγγελος επιθετικός είναι μεταξύ αυτών που βρίσκονται στη λίστα και παρακολουθούνται στενά.

Ο Γάλλος δήλωσε χαρακτηριστικά για την περίπτωση του άσου της Λίβερπουλ: " Ξέρουμε ποιος είναι ο Στέρλινγκ και φυσικά τον παρακολουθούμε ως ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν λίγοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο που μπορούν να βελτιώσουν τη Ρεάλ, ως εκ τούτου είναι λογικό να βλέπουμε την πρόοδο των καλύτερων νέων".

Υπενθύμισε μάλιστα ότι " κοιτούσαμε τον Μπέιλ για ένα χρόνο, το ίδιο κάναμε με τον Ίσκο και τον Βαράν".

Κατέληξε δε λέγοντας πως " παρακολουθούμε πολλούς από τους νεαρούς της Ευρώπης και αν νιώσουμε ότι έχουν κάτι να δώσουν θα έρθουμε σε επαφή με το σύλλογο στην προσπάθεια να κάνουμε το επόμενο βήμα".

Ο Στέρλινγκ απέρριψε την προσφορά των 100.000 λιρών την εβδομάδα και στη Λίβερπουλ έχουν αρχίζει να τους ζώνουν τα φίδια. Όχι άδικα, αφού και η Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι παραμονεύουν.

Τους φόβους αυτούς εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς λέγοντας ότι " οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να παίζουν στο Champions League και αυτό κάνει τη δουλειά μας δύσκολη. Το ξέρουμε, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρουμε εφέτος. Η Λίβερπουλ πάντως είναι μια ομάδα φαινόμενο και οι παίκτες θέλουν να παίζουν γι' αυτήν".

Διαβάστε ακόμη:

"Όχι" Στέρλινγκ σε νέο συμβόλαιο: "Δεν είμαι φιλοχρήματος"

Ρότζερς: "Δεν πάει πουθενά ο Στέρλινγκ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK