Η Ρεάλ τον θέλει για αντι - Αντσελότι αλλά η τωρινή του ομάδα έχει άλλα σχέδια

Για τα σενάρια που θέλουν τον Τσάμπι Αλόνσο να είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να ανάλαβει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σίμον Ρολφς.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024 όταν και θα αποχωρήσει για λογαριασμό της εθνικής Βραζιλίας, ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιάζεται ο Τσάμπι Αλόνσο.

Για το ενδιαφέρον για τον Ισπανό μίλησε στην MundoDeportivo ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Σίμον Ρολφς λέγοντας πως ο Ισπανός τεχνικός ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 και παραμένει 100% συγκεντρωμένος στο πλάνο της ομάδας.

"...Ο Τσάμπι δεν έχει κάτι να πει. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Λεβερκούζεν. Είναι πλήρως συγκεντρωμένος στους στόχους του εδώ..."

Θυμίζουμε πως πλην του Τσάμπι Αλόνσο, η Ρεάλ έχει ψηλά στη λίστα της και την περίπτωση του προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, ο οποίος έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την εικόνα που παρουσιάζει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πάντως, πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Λεβερκούζεν να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε ενδεχόμενη επιθυμία του Αλόνσο να αποχωρήσει για λογαριασμό της Ρεάλ χωρίς πάντως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ζητήσει κάποιο ποσό για την πώλησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Φοβερό! Οι μπλαουγκράνα κινήθηκαν για πρώην παίκτη των ακαδημιών τους αλλά αυτός τους απέρριψε λόγω... Μπέτις

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ύψωσε ασπίδα προστασίας για τη μεταγραφή που δέχεται την πιο σκληρή κριτική

Γουέστ Χαμ: Κράτησε 16χρονο wonderkid που ονειρεύεται ολόκληρη η Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK