Η Ρεάλ "ξεπουλάει" τον Αζάρ με λιγότερα από 25 εκατ. ευρώ

Στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ, με τον ισπανικό σύλλογο να είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο για 24,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την Daily Mirror, με τις Έβερτον και Γουέστ Χαμ να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Η Ρεάλ "ξεπουλάει" τον Αζάρ με λιγότερα από 25 εκατ. ευρώ
© 2021 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Εντέν Αζάρ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό κόουτς να τον διατηρεί σταθερά στον πάγκο της Ρεάλ, ενώ μάλιστα έχει παραδεχθεί πως ο Βέλγος δεν βρίσκεται ούτε στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο 30χρονος, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που τα τελευταία χρόνια τον ταλαιπώρησαν αρκετά, προσπαθεί να αποδείξει στον Αντσελότι ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, η πιθανότητα να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη τον Ιανουάριο είναι όχι μόνο υπαρκτή, αλλά και μεγάλη. Ο Αζάρ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους "μερένγκες" αντί 115 εκατ. ευρώ, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, με τους διαδοχικούς τραυματισμούς να μην του επιτρέπουν να αποκτήσει ρυθμό και μία σταθερή θέση στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο άσος της Ρεάλ έχει τραβήξει την προσοχή ομάδων της Premier League και συγκεκριμένα, των Έβερτον και Γουέστ Χαμ. Το ρεπορτάζ μάλιστα, να αναφέρει πως ο ισπανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, αξιώνοντάς τον στα 24,5 εκατ. ευρώ, ποσό δηλαδή πέντε φορές χαμηλότερο από εκείνο που τον απέκτησε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK