Η Ριέκα κέρδισε το σεβασμό του Χιμένεθ από το "Καραϊσκάκης"

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε με σεβασμό για την Ριέκα την παραμονή της πρεμιέρας της ΑΕΚ στο Europa League, κάνοντας ειδική αναφορά στις μάχες των Κροατών με τον Ολυμπιακό.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ριέκα δεν πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, γνωρίζοντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο για τον Μανόλο Χιμένεθ παρουσίασε εξαιρετική εικόνα απέναντι στους Πειραιώτες και θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει εκείνη την πρόκριση.

"Αυτό που με κάνει να καταλαβαίνω το αποτέλεσμα είναι ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια φορμαρισμένη ομάδα. Και για να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί απαιτείται, θα πρέπει να αποδώσουμε στο 100%, να είμαστε έξυπνοι. Περιμένω να έχουμε μια καλή εικόνα, να κάνουμε το παιχνίδι που πρέπει και ότι καλύτερο μας έρθει θα είναι καλοδεχούμενο.

Νομίζω ότι απέναντι στον Ολυμπιακό έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, αλλά και εντός έδρας τον αντιμετώπισε στα ίσια. Παρά τα δύο αποτελέσματα που δεν ήταν καλά για τη Ριέκα, πιστεύω ότι η πρόκριση ήταν οριακή", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός ενόψει της πρεμιέρας της ΑΕΚ στο Europa League, ενώ αναφερόμενος στο φορτωμένο πρόγραμμα της Ένωσης από τη στιγμή που συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις, είπε:

"Αυτό είναι το πρόγραμμα που έχουν οι ομάδες οι οποίες είναι ικανές να συνεχίζουν και στην Ευρώπη. Ισχύει για όλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουράζουμε παίκτες, να κάνουμε καλή αποκατάσταση και να προετοιμάζουμε άλλους για να παίξουν. Θα δούμε κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων και όσο θα είμαστε ζωντανοί και στις τρεις, που ακριβώς μπορούμε να φτάσουμε".

Photo Credits: Εurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK