Η ρήτρα του Ντόλι, η Ρεν και ο Ολυμπιακός!

Στη Ν. Αφρική κάνουν λόγο για νέο "φλερτ" του Ολυμπιακού με τον 23χρονο διεθνή εξτρέμ της Μαμελόντι Σαντάουνς, Κίγκαν Ντόλι. Πόσο κοστολογείται τελικά ο διεθνής Νοτιοαφρικανός επιθετικόςπου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ομάδα του και τι παίζει πραγματικά με τους ερυθρόλευκους.

Η ρήτρα του Ντόλι, η Ρεν και ο Ολυμπιακός!

Να 'τος πάλι ο Κίγκαν Ντόλι! Πρόκειται για τον 23χρονο Νοτιοαφρικανό εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του, Μαμελόντι Σαντάουνς και ονειρεύεται να κάνει το άλμα στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι έπαιξε με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή για να παίξει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν μπλέκεται για πρώτη φορά στην υπόθεση του Ντόλι. Λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο είχε πρωτακουστεί το όνομά του. Μόλις πριν από τρεις μήνες δηλαδή, ο 23χρονος εξτρέμ είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ της χώρας του, καθώς τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι "ερυθρόλευκοι" τον έχουν βάλει στο "σημάδι" και πως σκόπευαν να κάνουν πρόταση στην Μαμελόντι για να τον κάνουν δικό τους.

Κάπου εδώ όμως μπλέκεται το πράγμα, αφού ο Ντόλι έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Μαμελόντι. Το καλοκαίρι ακούστηκε ότι δεν είναι και τόσο υψηλή, αλλά φημολογείται ότι φτάνει γύρω στα 800 χιλιάρικα.

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ...

Για μία ομάδα του βεληνεκούς του Ολυμπιακού τα 800 χιλιάρικα δεν θεωρούνται και μεγάλο ποσό για να φύγουν από τα ταμεία του, με σκοπό να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει πράγματι να διαθέτει ένα ελκυστικό πακέτο.

Μεταξύ άλλων, έχει κερδίσει και τη θέση του στην ανδρική Εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής. Μέσα σ' όλα, η Ρεν τον παρακολουθεί από πέρσι και στην Γαλλία αναφέρουν ότι δεν τον έχει βγάλει από το μπλοκάκι της.

Σχετικά με τα καλοκαιρινά σενάρια, από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποια επιβεβαίωση. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι στο λιμάνι ψάχνονταν για εξτρέμ τον Δεκαπενταύγουστο και αποδείχθηκε λίγες μέρες αργότερα, καθώς αποκτήθηκαν οι Ταρίκ Ελιουνούσι και Μάρκο Μάριν.

Αυτή τη φορά οι Νοτιοαφρικανοί εμφανίζονται σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτησή του τον Γενάρη. Το καλοκαίρι έβγαζαν μία αισιοδοξία, τώρα βγάζουν μία σιγουριά.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ - ΟΜΑΔΑ

Το θέμα όμως είναι τι ισχύει με τη ρήτρα. Είναι όντως 800 χιλιάρικα ή παραπάνω; Ο παίκτης και η ομάδα του έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια για αυτό ακριβώς το θέμα! Για το ύψος της ρήτρας. Υπάρχει ένα μπέρδεμα και όπως καταλαβαίνετε, αν όντως ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με τον Ντόλι, τότε θα πρέπει να "οπλιστεί" με υπομονή.

Στη Γαλλία και με αφορμή το ενδιαφέρον της Ρεν, υποστηρίζουν ότι η ρήτρα είναι τελικά στα 800 χιλιάρικα, το ποσό δηλαδή που είχε ακουστεί το καλοκαίρι. Από την άλλη εύλογα δημιουργούνται απορίες. Γιατί τρέχουν τώρα στα δικαστήρια και όχι τον Αύγουστο; Οπότε, κάτι περίεργο συμβαίνει...

Για την ώρα, στον Ολυμπιακό καίγονται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όσο για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Αυτό που βγαίνει από την ΠΑΕ είναι " ό,τι πει ο Μπέντο"! Κι αυτή τη στιγμή είναι γεγονός ότι δεν απουσιάζει ένας εξτρέμ από το ρόστερ, αλλά ένας κανονικός αριστερός μπακ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK