Η Ρίβερ άλωσε το Bombonera

Τέσσερα γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, δέκα κάρτες και χορταστικό θέαμα ήταν ο απολογισμός του Superclásico στην Αργεντινή, με την Ρίβερ Πλέιτ να επικρατήσει 3-1 της Μπόκα Τζούνιορς (VIDEO).

River Plate's Sebastian Driussi celebrates scoring his side's third goal against Boca Juniors during an Argentina soccer league match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
River AP

Ένα ακόμα χορταστικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο αυτές σπουδαίες ομάδες. Η Ρίβερ ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 2-0 στο 24ο λεπτό! Ο Μαρτίνες με "κεραυνό" έκανε το 1-0 και ο Αλάριο με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Μπόκα μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 48ο λεπτό, όταν ο Γκάγκο εκτέλεσε φάουλ από απόσταση. Η μπάλα πήρε ύψος, ξεγέλασε τον Μπατάλια και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

Το τελικό 3-1 για την Ρίβερ διαμόρφωσε ο Ντριούσι στις καθυστερήσεις σε μία κόντρα επίθεση, όταν η Μπόκα πίεζε για την ισοφάριση. Πλέον η μάχη του τίτλου είναι αμφίρροπη με επτά ομάδες να βρίσκονται κοντά στην κορυφή.

AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK