Η Ρόμα απάντησε με ειρωνικό tweet στην παράλειψη της UEFA!

Η UEFA αγνόησε -αδίκως- την Ρόμα σε αναφορά για τις τοπ επιθέσεις στις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης και οι Ρωμαίοι "κάρφωσαν" την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέσω Twitter!

Η Ρόμα απάντησε με ειρωνικό tweet στην παράλειψη της UEFA!

Μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. Οι διαχειριστές του επίσημου λογαριασμού της UEFA στο Twitter ανέβασαν ένα θέμα το μεσημέρι της Δευτέρας με τις τοπ επιθέσεις στα έξι κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μόνο που έκαναν ένα μικρό αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ λάθος.

Αναφέρουν τις Μονακό (43 γκολ), Ρεάλ Μαδρίτης (36 γκολ), Μπαρτσελόνα (33 γκολ), Λίβερπουλ (32 γκολ) και Τορίνο (31 γκολ), όμως ξέχασαν πως υπάρχει και η Ρόμα με τα 33 γκολ (πέτυχε τρία το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Πεσκάρα), με τον αριθμό αυτό την φέρνει μάλιστα στην τρίτη θέση, έχοντας τα ίδια γκολ με τους "μπλαουγκράνα".

Ποιός τους το θύμισε; Η ίδια η Ρόμα λίγα λεπτά αργότερα μέσω των ανθρώπων που χειρίζονται τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με το τιτίβισμα να είναι άκρως ειρωνικό απέναντι στην Uefa: "Μήπως ξεχάσατε κάποια ομάδα";

Εμείς δίνουμε φυσικά δίκαιο στη Ρόμα. Όχι μόνο για την παράλειψη που έγινε αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα του Σπαλέτι ισοφάρισε ένα τρομερό ρεκόρ: η τελευταία φορά που είχε πετύχει τόσα γκολ μετά από 14 ματς πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 1934-35!

News 24/7

24MEDIA NETWORK