Η Ρόμα έδειξε πως είναι οικογένεια με ΜΙΑ φωτογραφία

O Αλεσάντρο Φλορέντσι είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν με δύο σερί σοβαρούς τραυματισμούς όμως η Ρόμα είναι συνέχεια στο πλευρό του. Διαβάστε το story.

Η Ρόμα έδειξε πως είναι οικογένεια με ΜΙΑ φωτογραφία

Αυτό που έπαθε τη φετινή σεζόν ο Αλεσάντρο Φλορέντσι συνιστά τρομερό εφιάλτη για κάθε ποδοσφαιριστή. O Ιταλός διεθνής δεξιός μπακ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και υποβλήθηκε σε εγχείριση τον περασμένο Οκτώβριο ενώ πριν λίγες ημέρες υπέστη την ίδια ζημιά στο χειρουργημένο του γόνατο και υποβλήθηκε σε νεά επέμβαση που θα τον κρατήσει για άλλους πέντε μήνες εκτός γηπέδων.

Η Ρόμα είναι πάντως δίπλα του σε όλη αυτή την ανηφορική πορεία του μέχρι να επιστρέψει στη δράση και το απέδειξε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο την Κυριακή, αφού λίγο πριν μεταβούν στο "Olimpico" για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Τορίνο (19:00) οι παίκτες και ο προπονητής της έκαναν μία στάση στην ιδιωτική κλινική (Villa Stuart) που χειρουργήθηκε ο λαβωμένος συμπαίκτης τους για να δουν και να τον εμψυχώσουν.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε και μία ομαδική φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα social media, μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται, γράφοντας μεταξύ άλλων: "Είμαι ένας τυχερός άνδρας και ποδοσφαιριστής: ανακάλυψα ότι έχω πάρα πολλούς ανθρώπους που με αγαπούν. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ σε όλους".

Λίγη ώρα αργότερα ο Φλορέντσι έστειλε μήνυμα στην αγαπημένη του Ιλένια Ατσόρι (μαζί με σχετική φωτογραφία) γράφοντας: "Είσαι τα πάντα για μένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK