Η Ρόμα κατασπάραξε την Λάτσιο: 2-0 στο ντέρμπι!

Η Ρόμα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο δεύτερο μέρος του "Derby della Capitale" και με τα γκολ των Στρόουτμαν και Ναϊνγκολάν νίκησε πανάξια 2-0 την αιώνια αντίπαλό της, Λάτσιο (VIDEOS).

Η Ρόμα κατασπάραξε την Λάτσιο: 2-0 στο ντέρμπι!

Αφεντικό της (αιώνιας) πόλης! Η Ρόμα ήταν πολύ καλύτερη από την Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας και με τους Κέβιν Στρόουτμαν και Ρατζά Ναϊνγκολάν να βρισκουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος, επιβλήθηκε 2-0 και μείωσε στο -4 από την Γιουβέντους.

Roma's Kevin Strootman celebrates past Lazio goalkeeper Federico Marchetti after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Roma, at the Rome Olympic stadium Sunday, Dec. 4, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kevin Strootman celebrates past Lazio goalkeeper Federico Marchetti after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Roma, at the Rome Olympic stadium Sunday, Dec. 4, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) ASSOCIATED PRESS

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις στο κοινό (ουδεμία "καθαρή" ευκαιρία για γκολ και ένα μόνο σουτ εντός εστίας, από τον Λούλιτς στο 8'), η Ρόμα μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο 45λεπτο και "καθάρισε" το ματς εκμεταλλευόμενη την αγωνιστική υπεροχή της αλλά και τα λάθη της αντιπάλου της.

Η Ρόμα κατασπάραξε την Λάτσιο: 2-0 στο ντέρμπι!

Στο 64' ο Στρόουτμαν έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από τραγικό κοντρόλ του Γουάλας και με ψύχραιμο σκαφτό πλασέ έκανε το 1-0 για τους "τζαλορόσι" (δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτο του σε ντέρμπι) ενώ ο Ναϊνγκολάν διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 77' με "ξερό" σουτ από 25 μέτρα για το οποίο φέρει μερίδιο ευθύνης και ο γκολκίπερ των "λατσιάλι" Μαρκέτι (έπεσε καθυστερημένα στην αριστερή γωνία του).

Η Ρόμα κατασπάραξε την Λάτσιο: 2-0 στο ντέρμπι!

Φυσικά, ντέρμπι της Ρώμης χωρίς ένταση δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Η στιγμή του... χάους ήρθε στο 67' όταν ο Στρόουτμαν έριξε νερό στο πρόσωπο του Ντανίλο Κατάλντι που καθόταν στον πάγκο των αναπληρωματικών της Λάτσιο, με τον Κατάλντι να αρπάζει από πίσω τον Ολλανδό και να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Ρόμα κατασπάραξε την Λάτσιο: 2-0 στο ντέρμπι!

ΛΑΤΣΙΟ - ΡΟΜΑ 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK