Η Ρόμα "πέταξε το μπαλάκι" στον Μανωλά για την ανανέωση

O Κώστας Μανωλάς αποτελεί "μήλον της Έριδος" για μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ αλλά η Ρόμα δεν θέλει να τον χάσει. Διαβάστε τι δήλωσε ο διευθυντής των Ρωμαίων για τον Έλληνα άσο.

Η Ρόμα "πέταξε το μπαλάκι" στον Μανωλά για την ανανέωση

Οι φίλοι της Ρόμα ανησυχούν πως ο Κώστας Μανωλάς θα αφήσει την ομάδα τους και θα αναχωρήσει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες είτε τώρα είτε το ερχόμενο καλοκαίρι, από τη στιγμή που δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και την ίδια ώρα πολιορκείται από πολλούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Για το λόγο αυτό ο διευθυντής των "τζαλορόσι", Μάουρο Μπαλντισόνι, ρωτήθηκε από τους Ιταλούς δημοσιογράφους την Κυριακή και από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λόγος για τόσο μεγάλο προβληματισμό.

" Μανωλάς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είναι φυσιολογικό άλλοι σύλλογοι να τον παρακολουθούν. Ξέρουμε πως είναι σπουδαίος αμυντικός και δεν είμαστε ευχαριστημένοι όταν χάνουμε τέτοιους παίκτες.

Αυτή τη στιγμή παίρνει μέρος σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει ζητήσει κανείς τον Μανωλά.

Ούτε εμείς θέλουμε να τον αφήσουμε ελεύθερο αλλα πολλά θα εξαρτηθούν και από τη θέληση του παίκτη", τόνισε με νόημα ο παράγοντας της Ρόμα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Ρόμα δεν έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα που να της υπαγορεύει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Θεός" Τζέκο: χτύπησε πέναλτι και το έστειλε... στα αστέρια!
Ο Σπαλέτι πήρε θέση για την πώληση του Μανωλά!
Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός υποψήφιος για αντί-Μανωλάς!
Η οργισμένη ανάρτηση του Μανωλά στο Instagram για το συμβόλαιό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK