Η Σάλκε αντέδρασε με 'άουτς' στη συντριβή της από τη Λειψία

Αυτό το 0-5 της Σάλκε από τη Λειψία δεν πόνεσε απλά. Γέννησε την πιο εκκωφαντική, μονολεκτική κραυγή πόνου που έχει ακουστεί ποτέ στα social media μιας ομάδας.

Ο Τίμο Βέρνερ πανηγυρίζει, έχοντας σκοράρει το 2-0 για τη Λειψία, κόντρα στη Σάλκε
Ο Τίμο Βέρνερ πανηγυρίζει, έχοντας σκοράρει το 2-0 για τη Λειψία, κόντρα στη Σάλκε AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το κυνήγι της κορυφής στη Bundesliga μας χαρίζει συγκλονιστικές αναμετρήσεις, όπως το αγχωτικό 3-2 της Μπάγερν κόντρα στην Πάντεμπορν, αλλά και το ευρύ 5-0 που σημείωσε η Λειψία κόντρα στη Σάλκε, μέσα στο Γκελζενκίρχεν. Ο Τίμο Βέρνερ, καθώς προετοιμάζεται για να διαβεί την είσοδο του 'Άνφιλντ', μαζί με τη γερμανική συμμορία του, χάρισαν ακόμα μια παράσταση απλού και θεαματικού ποδοσφαίρου, μετά το 1-0 κόντρα στην Τότεναμ για τα νοκ-αουτ του Champions League.

Αν υπάρχει κάτι εξτρα για τη μυθολογία που αφήνει πίσω του αυτό το υπέροχο παιχνίδι είναι ο τρόπος που αντέδρασε η Σάλκε στα social media, έπειτα από το τέλος του αγώνα. Δεν υπήρξε γκρίνια, δεν υπήρξαν γενικολογίες και βαρετά σχόλια τύπου "μια κακή νύχτα για την ομάδα μας", που συνήθως παρατηρούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Σάλκε, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, αντέδρασε λακωνικά, αλλά και ταυτόχρονα, αρκετά ηχηρά, με ένα "άουτς". Αυτό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.  

Αυτή, κύριοι, είναι η αντίδραση μιας ομάδας στα social media που έζησε μια συντριβή της και πόνεσε. Χωρίς δημοσιοσχετίστικα κόλπα και ωραιοποίηση της κατάστασης. Αξίζει το follow σας. 

Τι θα συμβεί στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK