Η Σαμπντόρια έπεσε και δύο γίγαντες μάχονται για να την αγοράσουν

Φωτιά έχουν πάρει τα δημοσιεύματα που θέλουν μάχη δύο παραγόντων για την εξαγορά της υποβιβασμένης Σαμπντόρια.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η ιστορική Σαμπντόρια έπεσε κατηγορία, αλλά ο υποβιβασμός αυτός πιθανώς να της φέρει νέα πνοή στα διοικητικά. Η απερχόμενη διοίκηση χρεώσε την ομάδα, ωστόσο οι άνθρωποι που θέλουν να εξαγοράσουν το κλαμπ είναι πανίσχυροι...

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Καταριανοί της Παρί έχουν σπεύσει να διαπραγματευτούν την εξαγορά του κλαμπ, ενώ την ίδια στιγμή την ομάδα παλεύει να πάρει και το αφεντικό της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι.

Από την άλλη η Equipe σημειώνει πως δεν αποκλείεται και συνεργασία των δύο παραγόντων στην εξαγορά του κλαμπ, ενώ υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

Το πλαίσιο συνεργασίας θέλει την εταιρία του ιδιοκτήτη της Λιντς να παίρνει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών και τους Καταριανούς ν' ακολουθούν με λιγότερες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δύο πυλώνες που μπορούν να φέρουν σταθερότητα στο ιστορικό κλαμπ που έχει οφειλές προς παίκτες και προσωπικό, ενώ απειλείται και με τιμωρία εάν δεν προλάβει τις προθεσμίες αποπληρωμής των χρεών.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης της Σαμπ, Μάσιμο Φερέρο έχει ανάψει το πράσινο φως στην πώληση του κλαμπ, όπως και το διοικητικό συμβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα

Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Τότεναμ, ο Ποστέκογλου και κορυφαίος προπονητής της Premier League στο στόχαστρο

Η Σίτι κάνει το μεγαλύτερο δώρο στους διεκδικητές του Ζοάο Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK