Η Σαν Λορένζο δεν θέλει να παίζει βράδυ για απίστευτο λόγο

Με κάθε επισημότητα η Σαν Λορένζο ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή να προγραμματίζει τα παιχνίδια της ώστε αυτά να έχουν ολοκληρωθεί πριν χαθεί ο ήλιος της ημέρας καθώς οι φίλαθλοί της πέφτουν θύματα κλοπών.

Η Σαν Λορένζο δεν θέλει να παίζει βράδυ για απίστευτο λόγο

Η Σαν Λορένζο αγωνίζεται στο Nuevo Gasometro από το 1993, αλλά εδώ και καιρό προσπαθεί να επιστρέψει στο παλιό της γήπεδο και φυσική έδρα της ομάδας, στην γειτονιά του Boedo. Τα τελευταία 25 χρόνια, ο σύλλογος φιλοξενείται στη γειτονιά του Bajo Flores, την οποία όμως, ελέγχει μία από τις πιο επικίνδυνες συμορίες.

Αρχικά, οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα στη γειτονιά είδαν τις επισκέψεις των φίλων της Σαν Λορένζο ως μία επιχειρηματική ευκαιρία, αλλά εξαιτίας της οικονομικής αστάθειας της χώρας, σταμάτησαν να πουλούν έξω από το γήπεδο και αποφάσισαν να ληστεύουν τους φιλάθλους.

Μετά από μια σειρά ληστειών μετά το παιχνίδι με την Σαν Μαρτίν την Τρίτη, ο σύλλογος δημοσίευσε μια επιστολή, η οποία επίσης στάλθηκε στα αρμόδια διοικητικά όργανα, ζητώντας να μην υπάρχουν άλλα παιχνίδια τη νύχτα γιαλόγους ασφάλειας.

" Λόγω των ληστειών που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, κυρίως μετά από νυχτερινά παιχνίδια, ο σύλλογος ζητά για άλλη μια φορά να μην αγωνίζεται αυτές τις ώρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK