Η Σέλτικ χάρισε στην Λάτσιο μια ήττα και το πιο αντιφασιστικό πανό

Οπαδοί της Λάτσιο που ταξίδεψαν στην Γλασκώβη για την αναμέτρηση με την Σέλτικ, προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση χαιρετώντας ναζιστικά στους δρόμους της πόλης. Η απάντηση που πήραν στο 'Celtic Park' ήταν σκληρή. Τόσο στις εξέδρες, όσο και στο χορτάρι.

Οι παίκτες της Σέλτικ πανηγυρίζουν με τον κόσμο τη νίκη τους με σκορ 2-1 κόντρα στη Λάτσιο στο 'Celtic Park' για την 3η αγ. του Group E στο Europa League (24/10/2019) - AP Photo/Scott Heppell
Οι παίκτες της Σέλτικ πανηγυρίζουν με τον κόσμο τη νίκη τους με σκορ 2-1 κόντρα στη Λάτσιο στο 'Celtic Park' για την 3η αγ. του Group E στο Europa League (24/10/2019) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Για την 3η αγωνιστική του Group E στο Europa League, η Σέλτικ υποδέχτηκε στο 'Celtic Park' της Γλασκώβης την Λάτσιο. Οπαδοί της ιταλικής ομάδας ταξίδεψαν στην Σκωτία για να δώσουν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου και περπατώντας στους δρόμους της πόλης δεν παρέλειψαν να υπενθυμίσουν τα ακροδεξιά τους αισθήματα, καθώς δεν δίστασαν να χαιρετίσουν ναζιστικά φωνάζοντας συνθήματα.

Οι φίλοι της Σέλτικ εμφανίστηκαν ανάλογα προετοιμασμένοι και απάντησαν με πανό στις εξέδρες του 'Celtic Park', ένα από αυτά ίσως να κερδίζει και τον τίτλο του πιο αντιφασιστικού πανό που έχει συναντήσει κανείς σε γήπεδο, καθώς εμφάνιζε τον Μουσολίνι κρεμασμένο ανάποδα.

 Οι οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν κι άλλα πανό στις εξέδρες, με ανάλογο αντιφασιστικό περιεχόμενο, ένα εκ των οποίων ήταν και υβριστικό.

Η Σέλτικ έκανε... χουνέρι στην Λάτσιο και στον αγωνιστικό χώρο. Οι Ρωμαίοι μπορεί να πήραν το προβάδισμα με γκολ του Λατσάρι στο 40', ωστόσο ο Κρίστι έφερε το ματς στα ίσια στο 67' και ο Ζουλιέν έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στο 89', με το 2-1 να πανηγυρίζεται έξαλλα από παίκτες και κόσμο.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Κώστας Μπράτσος, ο Γιώργος Περπερίδης και ο Λευτέρης Ελευθερίου τσακώνονται για το κατά πόσο το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός - ΑΕΚ έχει επιρροή στη μάχη τίτλου της φετινής Super League 1 και συζητούν το ορθόν του 'διαζυγίου' του Νίκου Νταμπίζα με τον Παναθηναϊκό, ενώ η κουβέντα καταλήγει στο αν ο Ζοζέ Μουρίνιο γίνει ο επόμενος... μανάβης της Πορτογαλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK