Η σέξι Κιάρα πανηγύρισε με στιλ το χατ-τρικ του Τζάτζα στον Ρομπέρτο!

Ο Σιμόνε Τζάτζα επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Βαλένθια μετά τις φωνές που έβαλε στον προπονητή του η σύντροφός του και έδειξε την κλάση του με "θύμα" τον... Ρομπέρτο (VIDEO)!

Η σέξι Κιάρα πανηγύρισε με στιλ το χατ-τρικ του Τζάτζα στον Ρομπέρτο!

Στο προηγούμενο παιχνίδι της Βαλένθια ο Σιμόνε Τζάτζα έμεινε για πρώτη φορά στον πάγκο από το ξεκίνημα της σεζόν (μπήκε κάποια στιγμή αλλαγή) και αυτό προκάλεσε την έκρηξη της Κιάρα Μπιάζι, η οποία επιτέθηκε στον προπονητή του Μαρθελίνο κάνοντας λόγο για "μπάλες που πρέπει να έχει πάντα κάποιος και να μην τις αφήνει στο συρτάρι".

Το βράδυ της Τρίτης ο προπονητής των "νυχτερίδων" φαίνεται πως "συνετίστηκε" αφού είχε βασικό τον Ιταλό φορ και εκείνος φρόντισε να τον ξεπληρώσει αφού σκόραρε τρεις φορές μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών (55', 60', 63') και οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο με 5-0 απέναντι στην Μάλαγα.

Η σέξι Κιάρα πανηγύρισε με στιλ το χατ-τρικ του Τζάτζα στον Ρομπέρτο!

Αναμφίβολα η βραδιά στο "Μεστάγια" ήταν εφιαλτική για τον πρώην κίπερ του Ολυμπιακού Ρομπέρτο, ενώ το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον άλλοτε προπονητή του στους Πειραιώτες Μίτσελ αφού γνώρισε την πιο βαριά ήττα της προπονητικής του καριέρας και κινδυνεύει άμεσα με απόλυση...

Όσο για το ποιος πανηγύρισε περισσότερο το χατ-τρικ του Τζάτζα δεν χωράει ερώτημα: αυτή ήταν η Κιάρα Μπιάζι που ανέβασε video με δύο από τα τρία γκολ του αγαπημένου της απέναντι στον Ρομπέρτο, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram με τη φράση "τριπλέτα"!

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Βαλένθια στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK