Η σφαίρα στο κεφάλι τού "χάλασε" τη μεγάλη μεταγραφή, τώρα πουλάει ψωμί

Το 2010 υπέγραψε προσύμφωνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξίας 1.300.000 λιρών. Δεν πρόλαβε να περάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού από το Μεξικό όπου βρισκόταν, αφού μία σφαίρα στο κεφάλι τού άλλαξε τη ζωή μια για πάντα. Οκτώ χρόνια μετά έχει γίνει φούρναρης και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Η σφαίρα στο κεφάλι τού "χάλασε" τη μεγάλη μεταγραφή, τώρα πουλάει ψωμί

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην διεθνής με τα χρώματα της Παραγουάης, Σαλβαντόρ Καμπάνας.

Ο 38χρονος πια παλαίμαχος επιθετικός ζει μια διαφορετική ζωή, δεν... κολυμπάει στο χρήμα, δουλεύοντας καθημερινά στο φούρνο που διατηρεί για να καλύψει τις ανάγκες του.

Το lifestyle του Καμπάνας θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, αν εκείνο το βράδυ του Γενάρη του 2010 δεν έμπλεκε τόσο άσχημα, ώστε να του κοστίσει μία σφαίρα στο κεφάλι!

Ναι, τον Καμπάνας τον πυροβόλησαν στην τουαλέτα ενός κλαμπ στο κεφάλι και έζησε (σ.σ. έπαιξε και ποδόσφαιρο μετά από 2 χρόνια).

Η σφαίρα στο κεφάλι τού "χάλασε" τη μεγάλη μεταγραφή, τώρα πουλάει ψωμί

Εντάξει, δεν υπάρχει σημαντικότερο "δώρο" από τη ζωή, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά για τον Παραγουανό, αν είχε προλάβει να φύγει από το Μεξικό για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στο "Telefutoro", ο Καμπάνας αποκάλυψε πως είχε υπογράψει προσύμφωνο ύψους 1,3 εκατ. λιρών για να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

" Η Κλουμπ Αμέρικα μου προσέφερε τότε διπλό μισθό, ένα διαμέρισμα στο Ακαπούλκο κι άλλο ένα στο Κανκούν για να με πείσουν να μείνω... "

Εν τέλει ο Καμπάνας δεν πήρε ούτε τη μεταγραφή ούτε τα χρήματα των Μεξικάνων λόγω του πυροβολισμού στο κεφάλι, κι έτσι τώρα ζει στην Ασουνσιόν, πουλώντας ψωμί, χωρίς να έχει μετανιώσει για τίποτα από όσα έκανε και όσα συνέβησαν στη ζωή του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK