Η σημασία της επίσκεψης Βρέντζου στο Ρέντη

Δεν πήγε τυχαία ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ στην προπόνηση της Δευτέρας (21/11). Η έλλειψη ρυθμού και η αγωνιστική απραξία για περίπου 20 ημέρες έχει επηρεάσει ως έναν βαθμό τους ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο. Τι μήνυμα ήθελε να περάσει το "δεξί χέρι" του Μαρινάκη.

Η σημασία της επίσκεψης Βρέντζου στο Ρέντη

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη ενόψει Γιουνγκ Μπόις. Από τη μία υπάρχει ο Μπέντο, ο οποίος έχει καταλάβει 100% ότι το παιχνίδι της Πέμπτης (24/11, 22.05) δεν είναι τελικός μόνο για τους Ελβετούς, αλλά είναι τελικός και για τον Ολυμπιακό.

Αν χάσουν οι "ερυθρόλευκοι", τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση. Με ισοπαλία εξασφαλίζουν την πρόκριση και στέλνουν σπίτι τους την Γιουνγκ Μπόις. Όμως, ο Πάουλο Μπέντο δεν θα παρατάξει την ομάδα του με το σκεπτικό να πάρει πρωτίστως το βαθμό. Θα την παρατάξει για να φύγει με το τρίποντο από το Φάληρο.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η αναβολή του ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά, τα όσα προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και η αγωνιστική απραξία που φτάνει κοντά στις 20 μέρες, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές.

Μπορεί ο Μπέντο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του και να δίνει μία εντύπωση ότι από πλευράς προετοιμασίας (σκάουτινγκ, ανάλυσης αντιπάλου) να ετοιμάζει τον Ολυμπιακό όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα στο Καραϊσκάκη.

Από την άλλη είναι και οι παίκτες το πώς το αντιλαμβάνονται το συγκεκριμένο παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις. Το ότι είναι επηρεασμένοι απ' όλη αυτή την ιστορία με τα όσα προηγήθηκαν με τις αναβολές, είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Φαίνεται λοιπόν ότι χρειάζονταν ένα μικρό "τσίγκλισμα" για να καταλάβουν στον βαθμό που απαιτείται, το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τους Ελβετούς.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ" ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Για ορισμένους, η παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στην προπόνηση στο Ρέντη δεν ήταν και τόσο τυχαία. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ πηγαίνει τακτικά στο προπονητικό κέντρο και συνομιλεί με τον προπονητή ή με κάποιους ποδοσφαιριστές. Όχι για να μεταφέρει κάτι από πλευράς διοίκησης, αλλά για να δείξει το αυτονόητο: ότι η διοίκηση είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Η επίσκεψή του όμως ερμηνεύτηκε από αρκετούς πως δεν ήταν από τις "συνηθισμένες". Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι πήγε στην προπόνηση για να δώσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο ματς με τους δευτεραθλητές της Ελβετίας. Παράλληλα, ήθελε να συζητήσει και ορισμένα άλλα θέματα με τον κόουτς, καθώς πλησιάζει και η περίοδος των μεταγραφών...

Επίσης, ήθελε να τους δώσει να καταλάβουν ότι μετά το +7 στο πρωτάθλημα και τις νίκες στα τρία ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, δεν θέλει και πολύ να "μουντζουρωθεί" η μέχρι στιγμής εικόνα του Ολυμπιακού σε τυχόν στραβοπάτημα με την Γιουνγκ Μπόις. Δεν χρειάστηκε να τους μαζέψει και να μιλήσει σε όλους. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το πήραν το μήνυμα οι ποδοσφαιριστές...

Η απαίτηση της διοίκησης είναι να εμφανιστούν με σοβαρότητα το βράδυ της Πέμπτης (24/11) και να μην πιστέψουν ότι θα έχουν εύκολη αποστολή. Κακά τα ψέματα, η αναβολή της αγωνιστικής έβγαλε εκτός ρυθμού την ομάδα.

Εδώ, μέχρι και ο Μπέντο ενεργοποιήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά με διάφορες ομιλίες του και τετ α τετ. Όσες ομιλίες δεν έχει κάνει από την αρχή της χρονιάς, τις έκανε τις τελευταίες μέρες με αφορμή την αναβολή του αγώνα με τον Πλατανιά και το παιχνίδι με τους Ελβετούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κίτρινο υποβρύχιο"... αραγμένο στο Φάληρο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK