Η συγκινητική ιστορία ενός Βραζιλιάνου με ειδικές ανάγκες (VIDEO)

Ο Κάρλος, ένα παιδί από τη Βραζιλία με πρόβλημα όρασης και ακοής, σίγουρα θα ήθελε να ενημερώνεται για το τι κάνει η εθνική του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Οι φίλοι του βρήκαν τον τρόπο...

Η συγκινητική ιστορία ενός Βραζιλιάνου με ειδικές ανάγκες (VIDEO)

Αν έχεις πραγματικά καλούς φίλους που σε αγαπάνε τότε έχεις πραγματικά καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Να μη μείνεις ποτέ μόνος και όταν έχεις ανάγκη να σε βοηθάνε όσο μπορούν. Τέτοιους, έχει ο Κάρλος.

Ο Κάρλος είναι ένα μικρό παιδί από τη Βραζιλία, που αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης και ακοής. Την ώρα λοιπόν που η καρδιά όλης της Βραζιλίας "χτυπάει" στο ρυθμό του Μουντιάλ, εκείνος δεν μπορεί ούτε να δει ούτε να ακούσει την εθνική ομάδα, για να μάθει τα αποτελέσματά της.

Παρ' όλα αυτά, οι φίλοι του, που τον αγαπούν και είναι πάντα δίπλα σε ό,τι και αν χρειαστεί, σκαρφίστηκαν έναν τρόπο ώστε να μπορούν να τον ενημερώνουν. Του έφτιαξαν, λοιπόν, ένα ομοίωμα γηπέδου και συνδυάζοντας κίνηση και αφή, του έδιναν να καταλάβει πού είναι η μπάλα και ποια ακριβώς είναι η φάση που εκτυλίσσεται μέσα στο γήπεδο!

Ο αγώνας με την Κροατία στην πρεμιέρα, σίγουρα τον χαροποίησε πολύ γιατί και την εξέλιξη ήξερε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήθελε, νίκη της Βραζιλίας.

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK