Η Σίτι αφήνει στα "κρύα του λουτρού" όλους τους μνηστήρες

Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους στρώνουν στα πόδια του δεκάδες εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν. Παρόλα αυτά ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έχει υποδείξει ως βασικό μεταγραφικό του στόχο και η Σίτι θέλει να κάνει το... μεγάλο κόλπο.

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Goal" ρίχνει φως στην υπόθεση του σταρ της Άρσεναλ και της εθνικής Χιλής, Αλέξις Σάντσες. Σύμφωνα με αυτό, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν βρέθηκε στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα και διαπραγματεύτηκε την μεταγραφή του επιθετικού στους "πολίτες"!

Οι άνθρωποι της Άρσεναλ εμφανίζονται πλέον σίγουροι πως ο διεθνής επιθετικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει μαζί τους και ψάχνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά. Μέχρι πρότινος, η Μπάγερν Μονάχου ήταν σε θέση ισχύος για την μεταγραφή του Σάντσες, αλλά η... αρπαγή του παρουσιάζεται πλέον ως ένα υπαρκτό σενάριο.

Σημειώνεται πως η Σίτι έχει ήδη κλείσει τη μεταγραφή του Μπερνάρντο Σίλβα για 50 εκατομμύρια, ενώ "κλεισμένη" πρέπει να θεωρείται και η μετακίνηση του Έντερσον, του βραζιλιάνου κίπερ, για ένα ποσό που ίσως να ξεπεράσει το ίδιο ύψος. Συνολικά 100 εκατομμύρια, πριν καλά-καλά μπούμε σε μεταγραφική περίοδο.

Φυσικά ο Γκουαρδιόλα, στην προσπάθειά του να χτίσει μια ομάδα όπως τη θέλει αυτός δεν σταματάει εκεί. Ακολουθούν οι Κάιλ Γουόλκερ της Τότεναμ και Μπέντζαμιν Μεντί της Μονακό!

Η Σίτι αφήνει στα "κρύα του λουτρού" όλους τους μνηστήρες
Η Σίτι αφήνει στα "κρύα του λουτρού" όλους τους μνηστήρες
THIS CONTENT IS SUBJECT TO COPYRIGHT.

Τριπλό μεταγραφικό μέτωπο για τη Σίτι, που μπαίνει... φουριόζα στη μεταγραφική περίοδο.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

News 24/7

24MEDIA NETWORK