Η Σίτι έγραψε ιστορία με ήρωα τον Στέρλινγκ!

Α-πί-στευ-το! Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σκόραρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων στο 2-1 επί της Σαουθάμπτον και επέτρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι να σφραγίσει το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία της στην Premier League (VIDEO).

Η Σίτι έγραψε ιστορία με ήρωα τον Στέρλινγκ!

Η φετινή Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει αντίπαλο να την φρενάρει... Αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά το βράδυ της Τετάρτης για την 15η και εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League, με την Σαουθάμπτον να φτάνει μία ανάσα από να της κόψει βαθμούς αλλά το φινάλε να βρίσκει την ομάδα του Γκουαρδιόλα να αποδράει από τη δύσκολη στιγμή γράφοντας παράλληλα ιστορία.

Manchester City's Nicolas Otamendi celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium, in Manchester, England, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Nicolas Otamendi manchester city stoke AP IMAGES

Με το 2-1 που επιβλήθηκαν οι "πολίτες" επί των "αγίων" χάρη στον "από μηχανής Θεό" Ραχίμ Στέρλινγκ (σκόραρε στο 95' με απίστευτα φαλτσαριστό σουτ), όχι μόνο πήραν τη νίκη με 2-1 και κράτησαν τη διαφορά ασφαλείας των 8 πόντων από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο αλλά παράλληλα πανηγύρισαν την 12η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και 19η συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις ενώ μετρούν πλέον 27 αγώνες χωρις ήττα...

Η Σίτι έγραψε ιστορία με ήρωα τον Στέρλινγκ!

Νούμερα απίστευτα, με το "12" να είναι μάλιστα και συλλεκτικό αφού πλέον η ομάδα του Γκουαρδιόλα "τρέχει" το πιο μεγάλη νικηφόρο σερί που είχε ποτέ η Μάντσεστερ Σίτι στην ιστορία της στο αγγλικό πρωτάθλημα...

Η Σίτι έγραψε ιστορία με ήρωα τον Στέρλινγκ!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK