Η Σίτι πληρώνει ένα κάρο χρήματα για το 75% κορυφαίου ταλέντου που αγωνίζεται στην Λίβερπουλ FC

Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που θεωρείται σούπερ ταλέντο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του City Football Group κι όχι μόνο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench ahead of the UEFA Super Cup Final soccer match between Manchester City and Sevilla at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Wednesday, Aug. 16, 2023. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ποιος είναι ο Λουτσιάνο Ροντρίγκες; Είναι ο γεννημένος του 2003 Ουρουγουανός ο οποίος έχει τρελάνει την Ευρώπη και συγκεκριμένα το City Football Group. Η μαμά εταιρία της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται έτοιμοι να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της Λίβερπουλ FC αφήνοντας μάλιστα και αξιοπρόσεκτο ποσοστό των δικαιωμάτων του 20χρονου επιθετικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο παίκτης κοστολογείται από την Σίτι στα 15.000.000 δολάρια για το 75%. Το ποσό είναι αρκετά μεγάλο για το προαναφερθέν ποσοστό. Παράλληλα, εκτός από το City Football Group για τον Ροντρίγκες ενδιαφέρεται και η Φέγενορντ, όχι τώρα, αλλά από τον Ιανουάριο, χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει το deal.

Ο Λουτσιάνο Ροντρίγκες άρχισε την καριέρα του από την Προγκρέσο και τον Ιανουάριο της προηγούμενης χρονιάς τον αγόρασε η Λίβερπουλ FC, επίσης ομάδα της Ουρουγουάης, αντί 466.000 ευρώ σύμφωνα με όσα αναφέρει για τη μεταγραφή το Transfermarkt.

Τη σεζόν 22/23 ο παίκτης είχε 36 ματς, 10 γκολ και 6 ασίστ ενώ φέτος έχει παίξει σε 5 παιχνίδι με απολογισμό 2 γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK