Η Σίτι θέλει να δώσει ακραίο οικονομικά συμβόλαιο στον Χάλαντ για να σβήσει Ρεάλ κτλ.

Δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων για να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Wednesday, Feb.15, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/KIN CHEUNG

Το πάρτι εκατομμυρίων συνεχίζεται παρά το γεγονός πως οι κορυφαίες μεταγραφικές αγορές της Ευρώπης έχουν κλείσει έως το χειμώνα.

Πλέον, οι ομάδες μπαίνουν σε διαδικασία ανανεώσεων και προσφοράς νέων συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κρατήσουν στα ρόστερ τους. Μία εξ αυτών η Μάντσεστερ Σίτι που σύμφωνα με δημοσίευμα είναι έτοιμη να κάνει τον Έρλινγκ Χάλαντ το βασιλιά των οικονομικών απολαβών της Premier League.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως σύντομα θα αρχίσουν συζητήσεις με τον πατέρα και την εκπρόσωπο του παίκτη, Ραφαέλ Πιμέντα για επέκταση έως το 2028 και αναπροσαρμογή των ετήσιων εσόδων του Νορβηγού μπόμπερ.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για διάθεση των Πολιτών να προσφέρουν στον παίκτη 30.000.000 ευρώ συν τα μπόνους! Εάν ισχύει το σενάριο και Χάλαντ πει το μεγάλο "ναι" τότε αυτόματα θα προσπεράσει τους Σαλά - Ντε Μπρούινε και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος του καλύτερους πρωταθλήματος στον κόσμο.

Παράλληλα με αυτή την κίνηση η Σίτι θα επιχειρήσει να σβήσει και τις όποιες ορέξεις των ανταγωνιστών της να της πάρουν τον θηριώδη επιθετικό τα επόμενα χρόνια. Κυρίως η Ρεάλ Μαδρίτης που φημολογείται πως εάν δεν καταφέρει τον Εμπαπέ τότε θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησης του Χάλαντ.

Αυτή τη στιγμή ο Χαλάντ έχει συμβόλαιο έως το 2027 και πληρώνεται με 17.700.000 ευρώ ετησίως ξέχωρα από τα μπόνους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK