Η social media team του Χαρτ είναι χειρότερη από την Τότεναμ του Μουρίνιο

Τα social media 'τρελάθηκαν' μόλις είδαν το ποστάρισμα του Τζο Χαρτ λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης και το καταστροφικό για την Τότεναμ φινάλε της ρεβάνς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Σύμφωνα με τον Άγγλο γκολκίπερ, οι Spurs είχαν περάσει θριαμβευτικά στους 8 του Europa League.

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ με χατ-τρικ του Όρσιτς επικράτησε με σκορ 3-0 στη ρεβάνς με την Τότεναμ στο 'Maksimir' και προκρίθηκε στους 8 του Europa League | 19/03/2021 (AP photo/Alastair Grant, Pool)
Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ με χατ-τρικ του Όρσιτς επικράτησε με σκορ 3-0 στη ρεβάνς με την Τότεναμ στο 'Maksimir' και προκρίθηκε στους 8 του Europa League | 19/03/2021 Ⓒ 2021 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Καταστροφική αποδείχθηκε η ρεβάνς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για την Τότεναμ, στην φάση των '16' του Europa League. Οι Spurs είχαν αποκτήσει σαφές προβάδισμα από το 2-0 του Λονδίνου, την ώρα που οι Κροάτες έχαναν τον προπονητή τους, Ζόραν Μάμιτς, που θα περάσει τους επόμενους 56 μήνες στη φυλακή! Κι όμως, με χατ-τρικ του Όρσιτς το μοιραίο για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν αναπόφευκτο.

Τις δύο τελευταίες φορές που ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κοουτσάρει ομάδα στο Europa League, είχε κατακτήσει το τρόπαιο. Κάποτε με την Πόρτο (UEFA Cup ακόμη) και πρόσφατα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο η Τότεναμ που παρουσιάζει φέτος είναι τόσο εκνευριστικά διπρόσωπη, που κατάφερε να αποκλειστεί υπό αυτές τις συνθήκες.

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο κλίμα που επικρατεί εντός των τειχών στους Λονδρέζους, ωστόσο αυτό που συνέβη μετά το τέλος της αναμέτρησης δείχνει πως ίσως τα πράγματα να είναι ακόμη χειρότερα. Να είσαι κακός στο χορτάρι είναι κάτι που γίνεται. Να είσαι στον... κόσμο σου, έχοντας παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο, δεν γίνεται.

Τα social media 'τρελάθηκαν' μόλις είδαν το ποστάρισμα του Τζο Χαρτ λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης και το καταστροφικό για τους Spurs φινάλε. Στον επίσημο λογαριασμό του Άγγλου γκολκίπερ αναρτήθηκε μια φωτογραφία με το σκορ του αγώνα, την περιγραφή 'job done' και ένα πράσινο 'τικ'. Εν ολίγοις, σύμφωνα με τον Χαρτ, όλα κύλησαν πρίμα στο 'Maksimir' και η Τότεναμ... πέρασε στα προημιτελικά του Europa League!

Περιττό να περιγράψουμε το 'γλέντι' που στήθηκε από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με την γκάφα του Χαρτ να ταξιδεύει παντού, πριν το ποστάρισμα του διαγραφεί... Δεν μπορούσε να το σώσει ο Άγγλος γκολκίπερ, που μέσω ενός βίντεο στο instagram προσπάθησε να απολογηθεί, υποστηρίζοντας ότι το λάθος δεν ήταν δικό του αλλά της social media team που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του.

"Καλημέρα, αισθάνομαι πως πρέπει να εμφανιστώ και να ζητήσω μια συγγνώμη εκ μέρους της ομάδας που 'τρέχει' τους λογαριασμούς μου στα social media. Μόλις υπέπεσε της προσοχής μου, κυριολεκτικά μόλις ξύπνησα. Κάποιος νόμιζε πως κερδίσαμε 3-0 χθες βράδυ. Όσο τσαπατσούλικο κι αν ακούγεται αυτό, είναι η αλήθεια. Πόσταρα 'η δουλειά έγινε'. Αυτό είναι απαράδεκτο και είμαι βέβαιος πως ενόχλησε πολλούς ανθρώπους, λυπάμαι έγινε έτσι. Προφανώς δεν προήλθε από εμένα, έχω μόνο αγάπη και υποστήριξη για την ομάδα και είμαι τόσο στεναχωρημένος όσο και οι συμπαίκτες μου. Συγγνώμη ξανά, δυστυχώς τέτοια πράγματα συμβαίνουν και θέλω απλά να γνωρίζεται πως δεν υπήρξε καμία πρόθεση παρά μόνο ένα λάθος", τόνισε ο Χαρτ.

Δεν υπάρχει λόγος να μην πιστέψει κάποιος τον έμπειρο γκολκίπερ, ωστόσο αν πράγματι συνέβη έτσι, τότε η ομάδα social media του Τζο Χαρτ είναι μάλλον χειρότερη και από την Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK