Η σοκαριστική απόφαση του Κρόος εάν δεν ανανέωνε με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο 33χρονος Τόνι Κρόος είχε πάρει μία σπουδαία απόφαση για την καριέρα του σε περίπτωση που η Ρεάλ δεν του έδινε συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, left, hugs with Toni Kroos after the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Τόνι Κρόος AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δέκα χρόνια Κρόος στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αποφασίστηκε ο Γερμανός μέσος να παραμείνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου έως το καλοκαίρι του 2024.

Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του 33χρονου είναι οι σκέψεις που έκανε αναφορικά με την καριέρα του σε περίπτωση που το επιτελείο του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έδινε το ΟΚ για να προχωρήσει η ανανέωση.

Ο Γερμανός μέσος δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να μιλήσει με άλλη ομάδα -σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο- και η απόφασή του ήταν ξεκάθαρη: Ρεάλ ή συνταξιοδότηση.

Μάλιστα, θυμίζουμε πως ο Κρόος σε συνέντευξή του παλαιότερα είχε πει πως όταν αποσυρθεί θα τελειώσει από το ποδόσφαιρο και θα φροντίσει να εξαφανιστεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK