Η σοκαριστική αποκάλυψη του Σαούλ για την υγεία του

Σε μία αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια και η οποία θα συζητηθεί, προχώρησε μέσω συνέντευξης ο άσος της Ατλέτικο, Σαούλ.

Atletico's Saul Niguez celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico's Saul Niguez celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Το φίλαθλο κοινό της Ατλέτικο τον λατρεύει, οι Ισπανοί ποδοσφαιρόφιλοι τον εκτιμούν για την αξία του, το ευρωπαϊκό κοινό υποκλίθηκε σε αυτόν μετά από ένα εκπληκτικό γκολ που σημείωσε πέρυσι εις βάρος της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι πρότινος τον σταυρό του μαρτυρίου που κουβαλούσε ο Σαούλ Νίγκεθ.

Αναφερόμαστε σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του τα δύο τελευταία χρόνια ο μέσος των "ροχιμπλάνκος" μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε σε αγώνα για το Champions League, με τον ίδιο να επιθυμεί να το μοιραστεί με τον κόσμο μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "Mega".

Leicester's Riyad Mahrez, left, fights for the ball with Atletico's Saul Niguez during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Leicester's Riyad Mahrez, left, fights for the ball with Atletico's Saul Niguez during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

"Τα τελευταία δύο χρόνια παίζω με έναν εσωτερικό καθετήρα. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε ματς ουρούσα αίμα και ήταν άσχημα. Έπαιξα με την υγεία μου για να φορέσω αυτή τη φανέλα", υποστήριξε ο Σαούλ, με τα προβλήματα να αρχίσουν μετά από έναν αγώνα με την Λεβερκούζεν στο Champions League όπου δέχτηκε δυνατό χτύπημα στα πλευρά.

Όπως εξήγησε ο Σαούλ, μετά το χτύπημα δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε τα χέρια ούτε τα πόδια του και υπέφερε από σπασμούς όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να του τοποθετούν άμεσα έναν εσωτερικό καθετήρα.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner, Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK