Η σοκαριστική δήλωση του Παγέτ με αποδέκτρια την Γουέστ Χαμ!

O Ντιμιτρί Παγέτ υποφέρει στην Γουέστ Χαμ και κάνει ό,τι μπορεί για να την αναγκάσει να πει το ναι στην Μαρσέιγ για την παραχώρησή του. Η τελευταία του... απειλή είναι χαρακτηριστική!

Η σοκαριστική δήλωση του Παγέτ με αποδέκτρια την Γουέστ Χαμ!

Πριν από λίγο καιρό υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την Γουέστ Χαμ όμως τώρα θέλει να πάρει μεταγραφή και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου να είναι έξαλλοι μαζί του και τους οπαδούς να μην θέλουν να τον... βλέπουν πια μπροστά τους.

Τα "σφυριά" δεν φαίνονται πάντως διατεθειμένα να τον παραχωρήσουν αν πρώτα δεν ικανοποιηθούν και με το παραπάνω οικονομικά και για το λόγο αυτό ο Γάλλος διεθνής μέσος δεν δίστασε να εκτοξεύσει απειλές σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην πρώην ομάδα του, την Μαρσέιγ.

Η σοκαριστική δήλωση του Παγέτ με αποδέκτρια την Γουέστ Χαμ!

Απειλή που την έκανε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην "Equipe": "Δεν θα φορέσω ποτέ πια τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, έχω κάνει πάρα πολλά για το σύλλογο και θα μπορούσαν να μου το ανταποδώσουν.

Εάν δεν θέλουν να με πουλήσουν ορκίζομαι στο κεφάλι από το π@@@ μου ότι θα κόψω μόνος μου το γόνατό μου. Είμαι άνθρωπος και έχω κάθε δικαίωμα να επιλέξω εγώ το μέλλον μου, που για μένα είναι μόνο η Μαρσέιγ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παγέτ, που την περασμένη σεζόν ήταν εκπληκτικός με τους Λονδρέζους και το καλοκαίρι του 2016 έφτασε με την εθνική Γαλλίας μέχρι τον τελικό του Euro 2016.

24MEDIA NETWORK