Η σούπερ προσφορά της Άντερλεχτ για Χουλτ

Όλο το παρασκήνιο γύρω απ' τον Σουηδό. Τα πραγματικά δεδομένα για το ενδιαφέρον και τις επαφές του Νταλίν με την ΑΕΚ, η βελγική προσφορά, εφόσον δεν πληρωθεί, κάνει προσφυγή και μείνει ελεύθερος και η μπάλα που είναι ακόμη στο… γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Η σούπερ προσφορά της Άντερλεχτ για Χουλτ
EUROKINISSI

Το πώς θα εξελιχθεί η επαγγελματική σχέση του Νίκλας Χουλτ με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι που ουδείς μπορεί να προβλέψει στην παρούσα φάση.

Επί του παρόντος, έως την 1η Δεκεμβρίου, οι "πράσινοι" εξακολουθούν να κρατούν το… μαχαίρι και το καρπούζι στη δική τους πλευρά του τραπεζιού. Και εφόσον καταβάλουν έως την 30η Νοεμβρίου τις 125.000 ευρώ της δόσης Οκτωβρίου, η πλευρά του Σουηδού μπακ δεν μπορεί να κάνει προσφυγή για να διεκδικήσει την ελευθέρας του και να καταλήξει χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα σε άλλη ομάδα.

Ο μάνατζερ του Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν πάντως το… επιδιώκει. Και ψάχνεται εδώ και καιρό, "πλασάροντας" στην ποδοσφαιρική αγορά τον πελάτη του ως "ελεύθερο" ενόψει Ιανουαρίου. Ρίχνοντας… γέφυρες και σε ομάδες της Superleague Σουρωτή.

Όπως για παράδειγμα στην ΑΕΚ, με την οποία έχει κάνει ήδη δύο συζητήσεις, αλλά συμφωνία δεν υπάρχει επί του παρόντος. Ούτε είναι κάτι "κλεισμένο", παρά τα όσα διαρρέουν στην πιάτσα των μάνατζερς.

Και τι… οξύμωρο. Ή για να το θέσουμε λίγο διαφορετικά, πως… αλλάζουν οι καιροί. Ο Νταλίν είχε γίνει… μπίλιες με τον Νίκο Λυμπερόπουλο πριν από 8 μήνες, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, όταν τον "άδειασε" την ύστατη ώρα στην υπόθεση του Μίκαελ Ίσακ της Ράντερς.

Κι από εκεί που ο Σουηδός επιθετικός έμοιαζε "κλεισμένος" από τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε μέσα σε ένα απόγευμα στη Νυρεμβέργη, αφήνοντας "μπουκάλα" τον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά η σχέση των δύο ανδρών δείχνει να έχει πλέον… αποκατασταθεί. Με την ΑΕΚ να το "ψάχνει" για τον Χουλτ, αλλά να προσφέρει ως "ταβάνι" συμβόλαιο 400.000 ευρώ, την ώρα που ο παίκτης παίρνει 500.000 ευρώ στους "πράσινους".

Επί του παρόντος το θέμα έχει μείνει… εκεί και θα "ανακινηθεί". μόνο εάν κι εφόσον ο Σουηδός μπακ μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι πάντως, λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως ο "killer" Νταλίν, ενδεχομένως και να χρησιμοποιεί την ΑΕΚ για να πάρει πολλά περισσότερα απ' το εξωτερικό. Και συγκεκριμένα το Βέλγιο, όπου έχει κάνει ήδη προχωρημένες συζητήσεις με δύο μεγάλα βελγικά κλαμπ: Την Άντερλεχτ και τη Σταντάρ Λιέγης.

Πάντα με την προϋπόθεση πως ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να πληρώσει τον πελάτη του και θα πάει ο παίκτης ως ελεύθερος. Ειδικά δε, η Άντερλεχτ, εφόσον δεν χρειαστεί να πληρώσει τον Παναθηναϊκό έχει διαμηνύσει πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο έως και 1 εκατ. ευρώ (με τα μπόνους και όλα μέσα) για τον Χουλτ και μια γερή προμήθεια 150.000 ευρώ στον Νταλίν.

Όλα εν καιρώ λοιπόν…

Μα ακόμη τουλάχιστον, η μπάλα παίζεται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Κι αν πληρώσει εγκαίρως τον Σουηδό, θα έχει τη δυνατότητα για μία φορά τουλάχιστον να αφήσει όλους τους υπόλοιπους με τη… γλύκα. Ορίζοντας στη συνέχεια ως κλαμπ, το πώς και πόσα θα επιδιώξει να πάρει απ' την πώληση του Χουλτ τον Γενάρη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK