Η Σπαρτάκ επιβεβαίωσε ότι δεν... χάνει

Με αμυντικό προσανατολισμό η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο μοσχοβίτικο ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ, έπαιξε και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε παραμένοντας αήττητη στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Η Σπαρτάκ επιβεβαίωσε ότι δεν... χάνει

Γράφαμε την Πέμπτη ότι η Σπαρτάκ Μόσχας έχει μάθει ν' αποφεύγει τις ήττες. Λίγες αριθμεί τη 2ετία του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της και το 0-0 στο σαββατιάτικο ντέρμπι της Μόσχας με την πρωταθλήτρια Λοκομοτίβ ήρθε να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό πως η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό του Champions League δεν έχει δεχθεί γκολ σε κάποιο από τα δύο ματς του εφετινού πρωταθλήματος, μετρώντας ως τώρα μία νίκη (1-0 την Όρενμπουργκ) και μία ισοπαλία (0-0 στην έδρα της Λόκο).

Το ματς είχε λίγα πράγματα, αφού το αποτέλεσμα ένοιαξε περισσότερο από το θέαμα τις δυο ομάδες.

Σ' αυτό το 0-0 ο Ιταλός προπονητής χρησιμοποίησε τους Μαξιμένκο, Εστσένκο, Ζιγκό, Μποκέτι, Κομπάροδ, Ζόμπνιν, Φερνάντο, Γκλουσακόφ (73' Ποπόφ), Τασάεφ (86' Σαμέντοφ), Πρόουμς, Ζε Λουίς (68' Λουίζ Αντριάνο)

Όπως ο ίδιος ο Καρέρα δήλωσε στο φινάλε, " όταν δεν μπορείς να νικήσεις, η ισοπαλία είναι καλύτερο αποτέλεσμα από την ήττα". Μάλιστα έδειξε να δυσανασχετεί όταν τον ρώτησαν για την αδυναμία δημιουργίας ευκαιριών, την ίδια στιγμή που αντέδρασε όταν τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK